Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu în vizită de lucru la Bucşani, Băleni, Finta şi Ibrianu. Se lucrează pe DJ 720 A

Autor:

Data: 10 noiembrie 2015, 13:02

  •  
  •  
  •  

Preşedintele C, Adrian Ţuţuianu a făcut   o vizită de lucru prin mai multe localităţi dâmboviţene. Prima oprire a fost pe DJ 720 A unde se lucrează. Pe teren , Adrian Ţuţuianu a fost aşteptat  de cei doi primari din localităţile pe unde trece DJ 720 A, adică de Constantin Niţă, primarul comunei Bucşani şi de Marian Paraschiv, primarul comunei Băleni. Adrian Ţuţuianu a ţinut să puncteze că la momentul de faţă se lucrează pe DJ 720 A, se pregăteste  de asfaltare.adrian tuutianu in judetPentru aceste lucrări de pregătire s-a alocat suma de 242.000lei  iar în primăvară se vor asfalta 4,5 km. Complementar se pregăteşte un alt proiect de asfaltare pentru acest drum pe o distanţă de  8 km. Mai mult, în luna mai a anului 2016 va fi asfaltat DJ 720 A până la primăria veche din Finta.

Investiţii importante în comuna Bucşani

 În comuna Bucşani sunt în derulare o serie de investiţii majore. Se lucrează la asfaltarea a 5,5 km de drumuri,  cu bani pe OG 28. De asemenea   sunt proiecte pentru modernizarea grădiniţelor, şcolilor şi  dispensarului. Adrian Ţuţuianu a dat asigurări că va susţine în continuarea administraţia locală din Bucşani.

Locuri de joacă în zona  Ţarină din comuna Băleni

Si în comuna dâmboviţeană Băleni se lucrează intens la o serie de investiţii, cum ar fi  patru locuri de joacă. În zona Ţarină, în comunitatea de romi se realizează două locuri de joacă  şi alte două parcuri în Băleni sârbi. Toate cele patru parcuri au o valoare totală de 850 de milioane lei vechi.Se lucrează  şi la drumurile comunale, se toarnă asfalt. Există şi o asociere între CJ şi CL Băleni  care are în vedere asfaltarea a opt străzi. S-au demarat lucrările şi  pentru montarea centralei termice la Liceul Băleni.

Se lucrează şi la podul de la Finta

 Adrian Ţuţuianu a făcut şi o vizită de lucru la podul de la Finta unde se lucrează de zor la reabilitarea  podului care a fost afectat de inundaţii din anul 2014. Valoarea lucrărilor este 1.600.000 lei . Lucrările sunt aproape de finalizare . În maximum două săptămâni lucrările se vor încheia .

Se lucrează şi pe DJ 711E

În plin proces de execuţie sunt şi lucrările pe DJ 711E. Este vorba de un torson de drum în lungime de 6 km, de la intersecţia din comuna Bilciureşti  şi până la Ibrianu, în comuna Corneşti. Se pregăteşte drumul pentru asfaltare .Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a spus că pregăteşte şi un proiect pentru podul la Ibrianu cu finanţare pe OG 28. Adrian Ţuţuianu  a subliniat faptul că infrastructura rutieră a judeţului reprezintă o prioritate pe agenda sa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.