Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consiliul Local Municipal Târgovişte nu a aprobat taxele şi impozitele pentru 2016. Luni, 9 noiembrie, din nou şedinţă

Autor:

Data: 6 noiembrie 2015, 19:13

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit  în şedinţă extraordinară, vineri, 6 noiembrie 2015.  Din cei 21 de consilieri municipali au fost prezenţi doar 12, în mare parte au absentat liberalii. Pe ordinea de zi au trei proiecte  de hotărâre. Ultimul proiect de pe ordinea de zi şi unul foarte important viza aprobarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2016 însă proiectul  fost respins cu nouă voturi pentru şi trei abţineri.SEDINTA CLM TARGOVISTE

Proiectul privind aprobarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul 2016 a fost prezentat chiar de Iulian Crintescu,şeful Serviciului Taxe și Impozite Târgoviște.  Pe acest subiect nu au întârziat să apară şi unele discuţii .

De exemplu, consilierul PNL, Alen Georgescu a ţinut să afirme că  pentru firme s-a ales limita maximă impusă şi nu cea minimă. Imediat în replică, primarul Cristian Stan a ţinut să puncteze că  nu este adevărat, firmele vor plăti în 2016 impozite şi taxe mult mai mici decât în 2015. Nu au lipsit nici amendamentele la acest proiect.

Edilul Cristian Stan a propus o supraimpozitere, adică o creştere de 500% a impozitelor şi taxelor  pentru terenurile şi clădirile lăsate în paragină iar consilierul municipal PSD, Cătălin Rădulescu a propus scăderea  taxelor de urgenţă pentru eliberarea autorizaţiilor de construcţii  şi certificate de urbanism.

Având în vedere că proiectul a fost respins, primarul Cristian Stan a anunţat că luni, 9 noiembrie va fi convocată o nouă şedinţă a CLM Târgovişte pentru că  atunci este data limită când mai poate fi aprobat acest proiect.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.