Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

APEL CATRE PREFECTUL JUD. DAMBOVITA, DL. IOAN MARINESCU

Autor:

Data: 3 noiembrie 2015, 14:07

  •  
  •  
  •  
  •  

Transmit condoleanțe familiilor victimelor din incendiul de la clubul din Capitală și-mi exprim speranța ca cei răniți să poată fi salvați de medici.

Fac apel către prefectul județului Dambovita, dl. Ioan Marinescu să dispună efectuarea de controale în toate cluburile și restaurantele din județ, precum și în alte instituții – săli de spectacole, concerte – unde sunt organizate evenimente care permit participarea unui număr mare de oameni, iar acolo unde sunt găsite nereguli, activitatea să fie suspendată până la remedierea lor. Tragedia de la clubul Colectiv din București putea fi evitată, dacă patronii nu ar fi făcut reabilitarea cu materiale ieftine și nerezistente la incendiu, mai ales dacă nu ar fi fost permisă activitatea acestui local dacă nu avea autorizațiile de funcționare. Conform spuselor experților, în acest local nu erau respectate nici măcar cerințele minime pentru securitate și evacuare. ionel-petre

Fac un apel către prefectul Ioan Marinescu  să dispună efectuarea de controale în toate cluburile, restaurantele și locațiile care găzduiesc evenimente la care pot participa un număr mare de persoane. Acolo unde sunt nereguli grave sau se constată că acestea funcționează fără autorizație să fie închise până la remedierea disfuncționalităților. Așa cum s-a văzut, din nefericire, discutăm despre situații de viață și de moarte. Am susținut și voi susține întotdeauna inițiativa privată, dar voi promova mereu performanța și respectarea legislației. Din păcate, de multe ori, în România, se iau sau nu măsuri după astfel de tragedii, așa cum s-a întâmplat și după dezastrul de la Maternitatea Giulești, dupa tragicul accident al copilului ucis de caini in apropierea unui parc din capitala. Sa nu uitam si recentul accident al politistului Bogdan Gigina.  Este adevărat că, pentru cei care din nefericire au murit sau au fost răniți și se luptă pentru viața lor, aceste măsuri vin prea târziu. Dar măcar suferința lor nu trebuie pierdută în rapoarte, ci trebuie luate măsuri concrete.

Fac din nou apel la tineri, să încerce să doneze sânge pentru victimele incendiului, venind astfel în sprijinul eforturilor medicilor de a salva viețile acestor tineri.Imi exprim speranța că vom primi vești bune despre victimele din Dambovita si nu numai, ale acestui incident.

Cu deosebita consideratie si respect,

Presedinte Executiv ALDE Dambovita,

Ionel PETRE

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.