Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

A încetat din viață un om deosebit și un profesionist desăvârșit

Autor:

Data: 2 noiembrie 2015, 16:27

  •  
  •  
  •  

Un eveniment tragic a umplut de durere sufletele colegilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa, care au pierdut un camarad de nadejde, cel care a fost plutonier adjutant ENE Ion Sorin.ENE Ion Sorin

Ieri, 01 noiembrie 2015, acesta a încetat din viaţă în urma unei necruţătoare boli, care l-a luat de lângă familie şi colegi mult prea devreme, la doar 46 de ani.

A fost încadrat în Ministerul Afacerilor Interne, la data de 01.11.2007, ca şi conducător autospecială şi şi-a desfăşurat activitatea la Detaşamentul de Pompieri Titu, participând la numeroase intervenţii, aflându-se permanent la datorie.

În viața sa trăită activ și modest, va rămâne permanent un model de conduită pentru cei care l-au cunoscut. A plecat dintre noi spre o lume mai bună, cu liniștea și împăcarea care l-au caracterizat întotdeauna. Ne vom împăca cu gândul ca Dumnezeu a vrut să aibă lângă EL, în ceruri, un suflet de pompier bun şi credincios.

La trecerea în neființă, cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița sunt alături de familia îndurerată aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 8 ani un bun coleg şi prieten  – ENE Ion Sorin.

Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică !

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.