Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

 VIDEO. În oraşul Răcari, străzi asfaltate, dispensar renovat  şi Scoala Ghergani   modernizată

Autor:

Data: 26 octombrie 2015, 12:49

  •  
  •  
  •  

 În oraşul Răcari sunt în plin proces de desfăşurare o serie de proiecte de maximă importanţă care contribuie la îmbunătăţirea  infrastructurii locale. Edilului Marius Caraveţeanu a fost gazda preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu care a făcut un tur de forţă pe la obiectivele aflate în curs de modernizare, în oraşul Răcari. Prezenţi la Răcari au fost şi o parte din parlamentarii PSD, senatorul Valentin Calcan  şi deputatul Ionuţ Săvoiu dar şi singurul consilier judeţean care participă la vizitele preşedintelui CJ în teritoriu, Corneliu Ştefan.racari asfat strazi

Se asfaltează străzile Tudor Vladimirescu,Boanga, 8 Martie şi în cartierul Colacu, strada Bisericii

Prima oprire a fost pe şantierul  privind modernizarea  unor străzi din Răcari. Este vorba despre un proiect în valoare de 2.341.334,92 lei, realizat în baza unei asocieri între Consiliul Local Răcari şi Consiliul Judeţean Dâmboviţa.Fiecare contribuie cu 50%. Se asfaltează pe o lungime de 3,39 km, în Răcari,  străzile Tudor Vladimirescu,Boanga şi 8 Martie iar în cartierul Colacu , strada Bisericii.

Dispensarul Medical Răcari a fost modernizat

S-a mers în vizită şi la Dispensarul Medical Răcari. Şi acest obiectiv de maximă importanţă pentru răcăreni a fost cuprins într-un amplu proces de reabilitare şi modernizare. racari dispensarS-au realizat lucrări de  izolare termică, reparaţii interioare şi a fost amenajată curtea .Valoarea acestei investiţii se ridică la 50.000 lei, bani de la bugetul local.

Şcoala Ghergani  în plin proces de modernizare

Din programul preşedintelui CJ, Adrian Ţuţuianu nu a lipsit nici vizita pe şantierul de la Şcoala Ghergani  cuprinsă într-un amplu proces de modernizare pe fonduri europene. Este vorba despre proiectul  “Reabilitare, modernizare, extindere şi echipare infrastructură educationala –Şcoala Ghergani, oraş Răcari, judeţul Dâmboviţa, cu finaţare prin POR,Axa 3-Infrastructura socială, SCOALA RACVARI 1Domeniul de intervenţie 3.4 Infrastructura educatională în valoare  totală de 9.177.112,00 lei.Contractul de dotări se află în procedura de furnizare  cu termen final data de 30 octombrie 2015.  Termenul de finalizare al întregului proiect  este data 25 decembrie 2015 iar obiectivul se va da în folosinţă în anul 2016, după vacanţa de Paşte. Pentru acoperirea cheltuielilor neeligibile dar şi pentru achitarea  facturilor  emise până la data de 31.12.2015, primăria Răcari a făcut un împrumut de 5 miliarde lei vechi.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.