Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Supercom nu-şi respectă  sarcinile contractuale în municipiul Târgovişte.  Mizeria de nedescris în jurul pubelelor de gunoi din Târgovişte trebuie strânsă de Supercom

Autor:

Data: 22 octombrie 2015, 12:10

  •  
  •  
  •  

Primăria municipiului Târgovişte a primit nenumărate sesizări din partea locatarilor din diverse zone ale oraşului că  există  o mizerie de nedescris în jurul pubelelor de gunoi din  cartiere. Nu numai pe târgovişteni îi nemulţumeşte acest lucru ci şi pe primarul interimar, Cristian Stan  care a ţinut să informeze pe toată lumea că igenizarea acestor zone unde sunt amplasate pubelele de gunoi intră în sarcina societăţii Supercom, societate care ridică gunoiul. Mai mult, primarul Cristian Stan a ţinut să sublinieze faptul că Supercom nu-şi îndeplineşte atreibuţiile conform contractului  iar potrivit legii angajaţii primăriei nu au voie să intervină în zona unde atribuţiile aparţin altei societăţi.

pubele targovisteDe nenumărate ori, primarul Cristian Stan a avut discuţii pe această temă cu Supercom: „ Foarte mulţi oameni vin şi reclamă că zona pubelelor de gunoi  este insalubră. Vreau să spun un singur lucru, primăria municipiului Târgovişte  nu are niciun fel de competenţă  nici în zona acelor puncte de colectare  şi nici pe o rază de 25 de metri  în jurul acelor puncte de colectare. Responsabilitatea exclusivă revine societăţii Supercom cu care am avut o discuţie contondentă, referitoare la îndeplinirea obligaţiilor contractuale. Municipiul Târgovişte este principalul contribuabil  al serviciului privind salubrizarea  în judeţul Dâmboviţa. Supercom are obligaţia de a înlocui imediat pubelele deteriorate, are obligaţia de a reface împrejmuirea şi a igeniza respectiva zonă.Nu mi se pare normal ca angajaţii primăriei să fie înjuraţi pentru un serviciu în care nu au nicio competenţă. Operatorul ar trebui să înţeleagă că serviciul trebuie să se desfăşoare ca la carte.”, a conchis primarul Cristian Stan. Totodată edilul Cristian Stan a ţinut să-i reamintească societăţii Supercom că municipiul Târgovişte este principalul contribuabil  al serviciului privind salubrizarea  în judeţul Dâmboviţa.

 

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.