JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

După patru ore de căutări, jandarmii au găsit un băiat plecat de acasă

Autor:

Data: 11 octombrie 2015, 9:35

În urma unei solicitări telefonice, jandarmii dâmboviţeni s-au deplasat în satul Potocelu, comuna Ludeşti pentru căutarea unui tânăr cunoscut cu afecţiuni medicale, care dispăruse de la domiciliul părinţilor de circa trei zile, cu intenţia de a nu se mai întoarce.JANDARMI

Ajunşi la faţa locului jandarmii au constituit echipe de căutare împreună cu localnicii şi l-au căutat pe tânărul în vârstă  de 21 de ani prin zona împădurită din localitate.

După aproximativ patru ore de căutări tânărul a fost găsit de jandarmi tremurând, din cauza frigului de afară şi a echipării necorespunzătoare. Ulterior acesta a fost condus la domiciliu, unde a fost solicitată prezenţa unui echipaj de ambulanţă din Găeşti pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google