Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 8 octombrie 2015, ora 8:00

Autor:

Data: 2 octombrie 2015, 17:32

  •  
  •  
  •  

Articol unic – Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă ordinară în data de 8 octombrie 2015, ora 800, care se va desfăşura în sala de şedinţe a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi :

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de Prefezabilitate pentru obiectivul de investiţii Complex Sportiv – Municipiul Târgovişte.
  2. Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.87/26.03.2015 privind asocierea judeţului Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu unităţile administrativ teritoriale Răcari, Dragomireşti şi Lunguleţu prin consiliile locale ale acestora pentru realizarea unor obiective de infrastructură rutieră.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru proiectarea, realizarea şi montajul de panouri/indicatoare orientare turistică pentru proiectul “Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe din zona Ansamblul Brâncovenesc Potlogi” .
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru modificarea Listei de investiţii pe anul 2015 anexă la Bugetul de Venituri și Cheltuieli al Complexului Naţional Muzeal „Curtea Domnească” Târgovişte.
  5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de colaborare între judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Departamentul pentru Egalitate de Şanse între Femei şi Bărbaţi din cadrul Ministerului Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice pentru proiectul “START – O viaţă de calitate în siguranţă”.
  6. Proiect de hotărâre privind arondarea unităţilor administrativ teritoriale Dragomireşti şi Măneşti la Serviciul Public Comunitar de Evidenţă a Persoanelor Dragomireşti.
  7. Diverse

                 Prezenta convocare constituie şi invitaţie la şedinţă a consilierilor judeţeni.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.