Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Grup Atyc a rămas fără licenţe de traseu pe rutele Târgovişte-Moreni şi Moroeni-Târgovişte  

Autor:

Data: 25 septembrie 2015, 16:13

  •  
  •  
  •  

Potrivit unei vorbe  din popor ”Cine greşeşte, plăteşte ”, aşa s-a întâmplat şi cu  un operator de transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a judeţului Dâmboviţa.

Toate abaterile făcute de Grup Atyc   de la caietul de sarcini în baza căruia a primit licenţe de traseu pentru transport persoane  pe trasee ce fac parte din Programul de transport judeţean 2014-2019, au fost taxate dur în Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Cu 20 de voturi pentru , cinci abţineri şi opt voturi împotrivă  i-a fost retrasă licenţa de traseu  Grupului Atyc pe traseele: 008-Târgovişte-Moreni şi 100-Moroeni-Târgovişte. Totodată a fost ridicată licenţa de traseu şi pe ruta Găeşti-Răscăeţi, deţinută de Girueta Tur.

Reprezentantul Grupului Atyc a încercat să-i convingă pe aleşii judeţeni însă după zicala „unde-i lege, nu-i tocmeală”, a fost retrasă  licenţa.

O parte din consilierii judeţeni PNL, cum ar fi: Jean Popescu, Petre Marin, Gabriel Grozavu, Adrian Mocanu, Claudiu Vasile, Maria Cristea, Dragoş Paraschiv şi Ovidiu Niţoi au votat împotrivă iar alţi consilieri PNL s-au abţinut, cum ar fi: Ion Neli, Sorin Ion, Teodor Buta şi Niculae Vlădescu şi consilierul independent Florin Antoniu s-a abţinut.

 Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu a anunţat că şi la următoarele şedinţa de CJ, se vor regăşi pe ordinea de zi şi alte proiecte  de retragere  licenţe traseut  vizaţi fiind alţi operatori de transport care nu respectă legea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.