Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

25 septembrie 2015 – în Municipiul Târgovişte, exerciţiu de alarmare în caz de cutremur

Autor:

Data: 23 septembrie 2015, 19:10

  •  
  •  
  •  

În data de 25.09.2015, în municipiul Târgoviște se va desfășura Exercițiul de Alarmare Publică, cu tema „ Activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște și populației în cooperare cu structuri ale M.A.I. și O.N.G.-uri în cazul producerii unui cutremur de pământ în municipiului Târgoviște”.pompieri-dambovita

În cadrul acestui exercițiu se va verifica activitatea diferitelor structuri locale implicate în gestionarea situațiilor de urgență pe timpul producerii unui cutremur.

Participanți: Comitetul Județean pentru Situaţii de Urgenţă al județului Dâmbovița, Inspectoratul județean pentru Situații de Urgență BASARAB I Dâmbovița, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență al municipiului Târgoviște,  Poliția municipiului Târgoviște, Poliția Locală Târgoviște, Crucea Roșie Filiala Dâmbovița cât și instituții și operatori economici  .

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Târgoviște, este condus de către domnul primar interimar, Jr. Daniel Cristian Stan, organizatorul acțiunii  Exercițiul de Alarmare Publică .

 Rugăm cetățenii municipiului Târgoviște să nu intre în panică în data mai sus menționată, 25.09.2015 ora 10.30 și să respecte indicațiile organelor de ordine publică .

Semnalul de alarmare, ALARMĂ LA DEZASTRE se compune din cinci sunete  (impulsuri) a câte 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.

Totodată în ziua de 24.09.2015, se vor verifica sirenele din municipiul Târgoviște.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.