JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Nu a existat nicio ofertă pentru concesionarea Serviciului Public de Gestionare a câinilor fără stâpân din Târgovişte

Autor:

Data: 21 septembrie 2015, 12:08

 Problema câinilor fără stăpân reprezintă o prioritate pentru primăria municipiului Târgovişte. Primaria municipiului Târgoviştei a scos la licitaţie concesionarea Serviciului Public de Gestionare a câinilor fără stâpân din Târgovişte. Licitaţia s-a aflat pe SEAP  dar din spusele primarului Cristian Stan nu a fost depusă nicio ofertă fie ea valabilă sau nevalabilă. Drept urmare municipalitatea a anunţat că Serviciul Public de Gestionare a câinilor fără stâpân din Târgovişte va intra într-un proces de reorganizare. Numărul echipelor de ecarisaj va fi mărit cu riscul că anumiţi cetăţeni  vor agresa  verbal  şi fizic aceşti lucrători, aşa cum s-a mai întâmplat:  „În urmă cu câteva luni vă spuneam  că am scos la concesiune gestionarea Serviciului Public de Gestionare a câinilor fără stâpân din Târgovişte. Nu am avut nicio ofertă depusă  valabilă, nevalabilă, absolut nicio ofertă nu am avut ce să analizăm. În contextul acesta Serviciulu Public de Gestionare a câinilor fără stâpân din Târgovişte trebuie să fie reorganizat. Prima  măsură va fi identificarea  unui spaţiu pentru creşterea capacităţii  adăpostului pe care-l avem în momentul de faţă. A doua măsură este creşterea capacităţii de intervenţie, în sensul că vrem să mărim numărul de echipaje, cu riscul de a ne da din nou foc la masină, cu riscul de a ne fi bătuţi oamenii … Cred că am făcut toate demersurile  şi am încercat să venim în sprijinul tuturor oraganizaţiilor pentru protecţia animalelor  care puteau să vină să solicite gestionarea acestui serviciu ”, a afirmat Cristian Stan. Trebuie să menţionăm faptul că nici până la acest moment identificarea autorilor care au incendiat maşina de ecarisaj a rămas un mister.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google