JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Hoţii de lemne prinşi de jandarmi la Valea Mare

Autor:

Data: 19 septembrie 2015, 9:07

O patrulă din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, aflată în misiune pe raza comunei Valea Mare, sat Saru, a depistat în zona împădurită din localitate, în punctul “Valea Fagului” o persoană care intenţiona să încarce remorca unui autovehicul cu material lemnos.HOT DE LEMNE
Jandarmii au intervenit pentru stoparea acestuia, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că bărbatul în vârstă de 42 ani, a tăiat ilegal din fondul forestier mai mulți arbori din specia fag folosind un motoferăstrău şi intenţiona să transporte materialul lemnos în localitate pentru a-l valorifica.
Totodată, în urma discuțiilor purtate cu un reprezentant al Ocolului Silvic Valea Mare, a reieșit faptul că acesta nu deținea autorizație legală pentru tăiere de arbori.
Jandarmii au întocmit celui în cauză acte de constatare, acesta fiind susceptibil de săvârşirea infracţiunii de “tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național”, actele fiind înaintate organelor abilitate pentru continuarea cercetărilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google