Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Premierea câştigătorilor proiectelor Consiliere Formare-Ocupare a Direcţiei de Asistenţă Socială

Autor:

Data: 9 septembrie 2015, 14:23

  •  
  •  
  •  

În cadrul manifestărilor dedicate Zilelor Cetăţii, în Sala de Consiliu a Primăriei Târgovişte, a avut loc premierea câştigătorilor proiectelor Consiliere Formare-Ocupare a Direcţiei de Asistenţă Socială.
În prezenţa primarului Cristian Stan, viceprimarului Cosmin Bozieru, Vasile Apostol – director Birou Proiecte europene din cadrul DAS Târgovişte şi a Marcelei lordache – director adj. DAS Târgovişte, toţi cei 40 de câştigători au primit premiile motivaţionale.creistian stan

Vorbim despre două proiecte cu finanţare europenă- “Consiliere şi formare – o şansă la ocuparea în muncă” şi “Consiliere, formare, ocupare”, în cadrul cărora s-au organizat cursuri de formare profesională pentru calificarea a 540 de persoane în 24 de ocupaţii. În urma cursurilor de formare profesională pentru cele două proiecte, s-a desfăşurat concursul cu premii “Cel mai bun plan de afaceri”. Pentru fiecare proiect au fost selectate şi premiate ieri, cele mai bune 20 de planuri de afacere pentru fiecare proiect. Valoarea fiecărui premiu este de 4.000 lei, conform Metodologiei de acordare a premiilor în cadrul proiectului POSDRU/129/5.1/G/130242 pentru concursul “Cel mai bun plan de afaceri”.
Câştigătorii vor putea, astfel, cu banii primiţi să demareze propria afacere, dar, fiind aşa cum am spus premii motivaţionale , pot fi folosiţi în orice alt scop, chiar şi pentru achiziţionarea unui produs dorit.
Pentru viitor, primarul Cristian Stan şi-a exprimat dorinţa de a face şi o evaluare, în afara proiectului, pentru a vedea care dintre aceste idei de afaceri s-a concretizat.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.