JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ministrul Mediului a verificat stadiul lucrărilor la staţia de epurare şi la bazinele de stocare a apei de la Găeşti

Autor:

Data: 7 septembrie 2015, 15:13

Oficialităţile judeţene  şi   Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Leocadia Gavrilescu au făcut o vizită  de lucru la Găeşti, la staţia de epurare şi la bazinele de stocare a apei. Valoarea contractului de lucrări de la Găești este de 30.494.080 lei, acest contract presupunând: construcția a două bazine de stocare a apei de 1.000 m3 fiecare și reabilitarea şi extinderea staţiei de epurare.  Prin această investiţie orașul Găești va avea rezolvată problema canalizării în proporție de peste 90%.gaesti 1 nProiectul “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în Judeţul Dâmboviţa”, cofinanţat prin intermediul Fondului de Coeziune are o valoarea totală ă de 583.826.645 lei, fără TVA.gaesti2 Proiectul presupune investiţii în infrastructura de apă potabilă şi apă uzată, pentru aglomerările: Târgovişte, Moreni, Găeşti, Pucioasa, Fieni şi Titu. Profitând de prezenţa în judeţ a ministrului Mediului, Apelor și Pădurilor, Grațiela Leocadia Gavrilescu, preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, a organizat şi o întâlnire de lucru cu reprezentanţii ADI Salubritate şi ADI Apă pe tema finanţărilor europene pe exerciţiul financiar viitor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google