Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Consiliul Local Municipal Târgovişte a aprobat bugetul pentru Festivalul “Crizantema de Aur”, ediţia 2015

Autor:

Data: 7 septembrie 2015, 18:46

  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Municipal Târgovişte s-a reunit în şedinţă extraordinară, în ziua de 7 septembrie 2015. La şendiţă a participat şi un oaspete de seamă, Alessio Urbano, preşedintele Consiliului Local Corbetta , o localitate din Italia care este înfrăţită cu municipiul Târgovişte. Delegaţia din Corbetta participă la Zilele Cetăţii Târgovişte în calitate de invitaţi. Totodată, preşedintele Consiliului Local Corbetta a lansat oficialilor municipiului Târgovişte o invitaţie în Italia. Pe ordinea de zi au fost supuse dezbaterii şi aprobării două proiecte de hotărâre. Primul punct de pe ordinea de zi a vizat rectificarea bugetului de venituri şi cheltuieli al municipiului Târgovişte.Cu 13 voturi pentru s-a aprobat rectificarea bugetului local de venituri si cheltuieli pe anul 2015 după cum urinează : majorarea veniturilor totale cu suma de 573 mii lei, prin: majorarea cu suma de 308 mii lei a prevederilor la indicatorul 36.02.50 -“Alte Venituri”, majorarea cu suma de 250 mii lei a prevederilor la indicatorul 39.02.03 -“Venituri din vânzarea locuinţelor construite din fondurile statului”, majorarea cu suma de 15 mii lei a prevederilor la indicatorul 39.02.07 -“Venituri din vânzarea unor bunuri aparţinând domeniului privat al statului sau al unităţilor administrativ-teritoriale”, diminuarea cu suma de 5.367 mii lei a prevederilor la indicatorul 37.02.03 ” Vărsăminte din secţiunea de funcţionare pentru finanţarea secţiunii de dezvoltare a bugetului local”, diminuarea cu suma de 5.367 mii lei a prevederilor la indicatorul 37.02.04 ” Vărsăminte din secţiunea de funcţionare pentru finanţarea secţiunii de dezvoltare a bugetului local”. CLMTotodată s-a realizat şi majorarea prevederilor bugetare cu 139 mii lei la titlul Cheltuieli de personal, din care pe instituţii:
– majorarea cu suma 57 mii lei de a prevederilor bugetare aferente bugetului Clubului Sportiv Municipal,
– majorarea cu suma 32 mii lei de a prevederilor bugetare aferente bugetului Direcţiei Gradina Zoologică,
– majorarea cu suma 50 mii lei de a prevederilor bugetare aferente bugetului Teatrului Municipal,

Majorarea prevederilor bugetare cu 621 mii lei la titlul Bunuri şi servicii, din care pe instituţii:
– diminuarea cu suma 57 mii lei de a prevederilor bugetare aferente bugetului Clubului Sportiv Municipal,
– majorarea cu suma 38 mii lei de a prevederilor bugetare aferente bugetului Direcţiei Gradina Zoologică,
– majorarea cu suma 640 mii lei de a prevederilor bugetare aferente bugetului Teatrului Municipal în vederea organizării Festivalului “Crizantema de Aur”, ediţia 2015.

Transformarea a două funcţii publice de execuţie în cadrul Direcţiei Economice(Compartiment Executare silită

La punctul doi de pe ordinea de zi, cei 13 consilieri au votat transformarea unor funcţii publice de execuţie din cadrul Aparatului de specialitate al Primarului – Direcţia Economică (Compartiment Executare silitâ)
Potrivit prevederilor HCL nr. 155/25.06.2015, provind modificarea organigramei si a statului de funcţii ale Aparatului de specialitate al Primarului municipiului Târgovişte, în cadrul Serviciului Stabilire, Constatare, Urmărire, încasare impozite şi taxe locale a fost creat Compartimentul Executare silitâ, în a cărui componenţă intră 1 post de consilier, grad profesional principal şi 1 post de consilier, grad profesional asistent.
Având în vedere gradul de complexitate al activităţilor specifice executării silite care presupune responsabilitate şi experienţă în acest domeniu s-a propus transformarea gradului celor două funcţii publice de execuţie, clasa I, consilier, din grad profesional „principal”, respectiv grad profesional „asistent”, in grad profesional “superior”. Condiţiile specifice de vechime necesare exercitării funcţiei publice sunt redate în cuprinsul art. 57, alin. (5) din
Consiliul Local Municipal Târgovişte a aprobat transformarea a două funcţii publice de execuţie în cadrul Direcţiei Economice(Compartiment Executare silită), astfel:
– din consilier, grad profesional « principal » în consilier, grad profesional « superior».
– din consilier, grad profesional « asistent» în consilier, grad profesional « superior».

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.