Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. Complexul  Turistic de Nataţie din  Târgovişte începe să prindă viaţă

Autor:

Data: 12 august 2015, 18:58

 •  
 •  
 •  

Primarul interimar Cristian Stan alături de viceprimarul Cosmin Bozieru şi o serie de directori din cadrul primărei a făcut o vizită de lucru pe şantierul “Complexului Turistic de Nataţie”.Veştile date de edil sunt destulş de bune, la acest moment proiectul a intrat în normal. AGREMENTDeja  sunt pe ultima sută de metri lucrările la terenurile de fotbal şi tenis şi totodată au ajuns şi primele componente ale toboganelor cu apă:” Am făcut o vizita in teren la santierul care vizeaza “Complexul Turistic de Natatie”.Desi, din cauza unor erori grave de proiectare, lucrarile nu sunt atat de avansate pe cat mi-as fi dorit, cred ca la acest moment am depasit dificultatile de implementare a proiectului si suntem pe drumul cel bun.Au fost aproape finalizate terenurile de fotbal si de tenis, iar zilele acestea au ajuns la Targoviste si primele componente ale toboganelor cu apa. Totodata se lucreaza si la finalizarea cladirii principale, cladire care va gazdui bazinul olimpic de inot si alte facilitati turistice”, a afirmat Cristian Stan pe pagina sa de socializare. Obiectivul general al prezentului proiect are rolul de a determina atingerea scopului proiectului, acela de a crește atractivitatea Municipiului Târgoviște atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Astfel, obiectivul general al proiectului „Complex Turistic de Natație Târgoviște” este reprezentat de „Dezvoltarea turismului în orașul Târgoviște prin investiții în infrastructura de agrement”.Astfel, activitățile care vor conduce la îndeplinirea obiectivelor specifice prevăzute în acest proiect sunt reprezentate de construcția următoarelor infrastructuri turistice:

 • Ștrandul
  Acesta va cuprinde o plajă amenajată, șezlonguri și umbrele pentru relaxare, precum și bazine pentru înot și tobogane cu apă. Acest obiectiv de investiție va fi destinat tuturor categoriilor de turiști, precum și locuitorilor orașului Târgoviș Dată fiind destinația acestuia, șstrandul va funcționa doar în sezonul de vară.
 • Bazinul acoperit
  Bazinul acoperit va putea fi folosit pentru înot de către turiștii din Municipiul Targoviste și chiar de către locuitorii oraș Reprezintă o oportunitate de a practica înotul atât pe timp de vară, cât și pe timp de iarnă, întrucat va funcționa 12 luni pe an.
 • Terenurile de tenis
  Se vor amenaja trei terenuri de tenis, fără să aibă un rol competițional, destinate atât turiștilor ce vin să se relaxeze în acest complex, cât și locuitorilor oraș Atât pentru terenurile de tenis, cât și pentru cel de baschet, va fi amenajat în apropiere un vestiar pentru utilizatori.
 • Terenul de baschet
  Se propune realizarea unui teren de baschet în partea de est a incintei, care va fi destinat publicului, fără să aibă un rol competiț Orice locuitor al orașului și orice turist ce vizitează Municipiul Târgoviște se va putea relaxa jucând baschet pe acest teren amenajat la cele mai bune standarde europene.
 • Terenurile de minifotbal
  Se propune realizarea a două terenuri de minifotbal în partea de vest a incintei, fără a avea rol competiț Ca și celelalte terenuri de sport, acestea vor putea fi utilizate atât de către locuitorii orasului, cât și de către turiștii sosiți în Municipiul Târgoviște. De asemenea, va fi construit un vestiar care să deservească aceste terenuri de minifotbal.

Valoarea proiectului: 88.349.662,24 lei

Surse de finanțare:

 • Valoare totală proiect : 88.349.662,24 lei
 • Valoare totală eligibilă : 65.432.803,43 lei
 • Valoare eligibilă nerambursabilă din FEDR : 32.716.401,71 lei
 • Valoare eligibilă nerambursabilă din bugetul național : 0,00 lei
 • Co-finanțarea eligibilă a Beneficiarului : 32.716.401,72 lei
 • Valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile : 15.703.872,83 lei
 • Valoarea neeligibilă inclusiv TVA aferent : 7.212.985,98 lei

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.