JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Festivalul Babel s-a încheiat cu piesa de teatru Trei Surori

Autor:

Data: 12 iunie 2015, 21:51

Timp de 12 zile, municipiul Târgovişte a fost capitala evenimentelor culturale şi teatrale şi asta datorită faptului că a avut loc ediția a V-a a Festivalului Babel .Vineri, 12 iunie s-a încheiat Festivalul Babel. În încheiere a vorbit Mihai Constantin Ranin, directorul teatrului târgoviştean , gazda şi organizatorul Festivalului Babel. SALA MARE a Teatrului Tony Bulandra a fost şi gazda piesei TREI SURORI pusă în scenă de Teatrul Dramatic Maghiar Transcarpatin Beregszhazs (Ucraina) Trei surori este o piesă de teatru în patru acte scrisă de dramaturgul rus Anton Cehov în anul 1900 și care a fost reprezentată pentru prima dată în 1901.

TOTUL DESPRE FESTIVALUL BABEL 2015

Olga Sergheievna Prozorova, sora cea mai mare, de 28 ani, care lucrează ca profesoară la școală;Maria Sergheievna Koolighin, sora mijlocie, de 22 ani, care este căsătorită cu Koolighin și care se îndrăgostește de un militar, Alexander Ignatievici Verșinin, soțul ei iertând-o până la urmă de această infidelitate;Irina Sergheievna Prozorova, sora cea mai mică, de 20 ani,TREI SURORI care visează să plece la Moscova și care a fost cerută în căsătorie de doi militari, Nicolai Lvovici Toozenbach și Vasilii Vasilevici Soleonnîi. Ea îl acceptă inițial pe Toozenbach, dar acesta este ucis în duel de Soleonnâi; militarii Ivan Romanovici Cebutkin și Alexei Petrovici Fedotkin; dădaca Anfisa. Spre sfârșitul piesei soldații pleacă din localitatea surorilor.Anul acesta, Festivalul BABEL s-a separate în două mari evenimente: între 1 și 5 Iunie a avut loc renașterea Festivalului Păpușilor Vii, dedicat teatrului de animație, iar între 6 și 12 Iunie au fost programate evenimentele de teatru, teatru de stradă, dans și muzică proprii Festivalului BABEL.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google