JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PSD Târgovişte este solidar cu preşedintele Victor Ponta şi îi cere acestuia să continue proiectele de dezvoltare a României

Autor:

Data: 5 iunie 2015, 19:33

Avand in vedere recentele evolutii de pe scena politica romaneasca, in calitate de presedinte al organizatiei PSD Targoviste, tin sa fac cateva precizari.
Primul Ministru al Romaniei si presedintele PSD Victor Ponta nu trebuie sa cedeze presiunilor, de oriunde ar veni ele. Victor Ponta nu trebuie sa-si dea demisia.cristian stan
Organizatia PSD Targoviste nu crede in coincidente. In ziua in care PNL depune motiune de cenzura, premierul Victor Ponta este chemat la DNA.
PSD Targoviste este solidar cu presedintele Victor Ponta si ii cere acestuia sa continue proiectele de dezvoltare a Romaniei si sprijinire a municipiului Targoviste si judetului Dambovita.
Anul acesta, cu sprijinul Guvernului Romaniei, municipiul Targoviste beneficiaza de a doua alocare de fonduri la nivel national, ca si cuantum al sumelor acordate, in cadrul programului de reabilitare termica a blocurilor de locuinte.
Tot anul acesta, dupa o pauza de 7 ani, in municipiul Targoviste este reluata constructia de locuinte ANL, urmand a fi terminate cele 146 de unitati locative din cartierul Sagricom.
Acestea ar fi numai cateva exemple care ne indreptatesc sa spunem ca Victor Ponta este Primul ministru de care Romania are nevoie.
Nu in ultimul rand, Victor Ponta a fost investit Prim ministru al Romaniei de votul milioanelor de cetateni care i-au acordat increderea pe un mandat de patru ani.
Daniel Cristian Stan
Presedinte PSD Targoviste

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google