JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

PSD Dâmboviţa îşi exprimă solidaritatea cu Victor Ponta

Autor:

Data: 5 iunie 2015, 14:51

Organizaţia Judeţeană Dâmboviţa a Partidului Social Democrat îşi exprimă solidaritatea cu domnul Victor Ponta, Primul Ministru al României şi Preşedinte al Partidului Social Democrat şi consideră că acesta trebuie să rămână premier, rezultatele guvernării reprezentând argumentul determinant.tutuianu si ponta

Este suspect că Premierul României a fost citat şi i s-a adus la cunoștință calitatea de suspect în ziua în care Partidul National Liberal depune o moţiune fără consistenţă, fiind evident în imposibilitatea de a o trece prin Parlament.

Demersul domnului Klaus Johannis, privind solicitarea de demisie a Premierului nu este decât o abordare politicianistă, în afara cadrului constituţional şi nu are decât rolul de a sprijini Partidul Naţional Liberal în demersurile sale, Preşedintele României abandonând poziţia de neutralitate politică la care îl obligă Constituţia.

Cerem Primului Ministru, Victor Ponta, să-şi continue mandatul cu care a fost investit de cetăţenii României şi să continue punerea în aplicare a programului de guvernare.

Adrian Țuțuianu

Președinte PSD Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google