JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Întâlnire la sediul CJD cu reprezentanții Companiei de Apă

Autor:

Data: 5 iunie 2015, 13:51

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, Administratorul Public al județului, Alexandru Oprea și Vicepreședintele Adrian Dumitru s-au întâlnit astăzi, 5 iunie 2015, la sediul instituției cu reprezentanții Companiei de Apă Dâmbovița Târgoviște (CADT) în scopul stabilirii activităților prioritare pentru următoarea perioadă.compania de apa titu

Temele principale de discuție au vizat: stadiul lucrărilor pe POS 1 Mediu, a economiilor ce provin din proiectul european „Extinderea și reabilitarea infrastructurii de apă și apă uzată din județ”, derulat de Compania de Apă și adjudecarea consultanței pe POS Mediu 2 și includerea în POS 2 a unităților administrativ-teritoriale din județul Dâmbovița.
De asemenea, șeful administrației județene a dorit să cunoască, atât situația lucrărilor de la stația de epurare din orașul Pucioasa, cat si termenul de finalizare și inaugurare a obiectivului.
În cadrul întâlnirii de astăzi, reprezentanții CADT au prezentat și o informare cu privire la activitatea de inventariere și recenzare a abonaților și de reînnoire a contractelor de furnizare/ prestare a serviciului de alimentare cu apă și de canalizare. Prin această acțiune se dorește identificarea tuturor utilizatorilor atât contorizați, cât și necontorizați.
În încheierea discuțiilor, Președintele CJD, Adrian Țuțuianu, a transmis conduceriiCompaniei de Apă să urmărească constat respectarea regulilor și procedurilor ce țin dederularea în bune condiții a activităților pe POS Mediu.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google