Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. La Titu, a început cel de-al zecelea contract de lucrări din cadrul proiectului european “Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”derulat de Compania de Apă Târgovişte

Autor:

Data: 27 mai 2015, 16:26

  •  
  •  
  •  

Încă un contract  din cadrul proiectul european „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa”, prinde viaţă la Titu .
Este vorba de cel de-al zecelea contract de lucrări din cadrul proiectului european derulat de Compania de Apă Târgovişte – Dâmboviţa, care din 2012 şi până astăzi s-a confruntat cu tot felul de probleme, însă conducerea CATD,preşedintele CJ Dâmboviţa şi autorităţile locale  nu au stat cu mâinile în sân şi nu s-a lăsat pradă eşecului înregistrat de proiectul de la Titu şi iată că acum au început lucrările . compania de apa tituProiectul de reabilitare şi extindere a reţelelor de apă şi canalizare de la Titu nu a fost lăsat baltă, s-au reluat procedurile de achiziţie public, lucrările au fost adjudicate şi deja s-a dat şi ordinal de începere a lucrărilor. La Titu se lucrează în forţă.Preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu, directorul CATD, Mircea Constantin , constructorul şi primarul de la Titu, Traian Nicolae au mers în teren. Odată ce  a fost dat Ordinul de începere a lucrărilor, constructorul are la dispoziţie un an să finalizeze proiectul de reabilitare şi modernizare a reţelelor de apă şi canalizare din oraşul Titu. Lucrarea de la Titu are o valoare estimată la 38 milioane lei.Prin demararea lucrării de la Titu, Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a intrat în linie dreaptă pentru implementarea în totalitate a proiectului gestionat cu fonduri europene prin POS Mediu 1.  constantin mirceCele zece lucrări finanţate prin proiectul european „Extinderea şi reabilitarea infrastructurii de apă şi apă uzată în judeţul Dâmboviţa” se află, aşadar, în grafic, fiind depăşit practic riscul de neimplementare pentru oricare dintre ele. În topul lucrărilor se află cea de reabilitare şi extindere a staţiei de epurare Târgovişte Sud, care a fost deja inaugurată de Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.