Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ORDINE DE ZI. Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă extraordinară în data de 27 mai 2015, ora 13:00

Autor:

Data: 26 mai 2015, 14:24

  •  
  •  
  •  

D I S P O Z I Ţ I E
privind convocarea Consiliului Judeţean Dâmboviţa în
şedinţă extraordinară în data de 27 mai 2015, ora 1300

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa
Având în vedere:
– prevederile art.8(2) lit.a), art.9, art.13(1) şi art.30(2) şi (4) din Regulamentul de organizare şi funcţionare al Consiliului Judeţean Dâmboviţa;
În temeiul art.94(2) şi (3), art.97(2), art.104(3), lit.a), şi art.106(1) din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată, modificată şi completată,
D I S P U N E :
Articol unic – Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa, la iniţiativa preşedintelui consiliului judeţean, în şedinţă extraordinară în data de 27 mai 2015, ora 1300, ce se va desfăşura în sala de şedinţe a sediului administrativ, având următoarea ordine de zi:
1.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.132/30.06.2010 privind aprobarea concesionarii gestiunii indirecte a serviciului de administrare a domeniului public şi privat al judeţului Dâmboviţa către S.C.CARPATMONTANA SERV S.A..
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
2.Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de fundamentare şi a Caietului de sarcini în vederea achiziţionării a 10 locuinţe de serviciu.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
3.Proiect de hotărâre privind actualizarea monografiei economico-militare a judeţului Dâmboviţa.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
4.Proiect de hotărâre privind acordarea unor mandate speciale reprezentanţilor Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Adunarea Generală a Acţionarilor la S.C. Lucrări Drumuri şi Poduri Dâmboviţa S.A..
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
5.Proiect de hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.70/2012 privind validarea componenţei nominale a Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică Dâmboviţa.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – consilier
6.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Universitatea “Valahia” din Târgovişte prin Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative în vederea organizării Conferinţei internaţionale cu tema „Societatea întemeiată pe cunoaştere. Norme, valori şi repere contemporane” ediţia a XI–a, în perioada 12-13 iunie 2015.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – consilier
7.Proiect de hotărâre privind aprobarea cooperării judeţului Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu Serviciul de Telecomunicaţii Speciale pentru realizarea în comun de activităţi, servicii, proiecte, care să conducă la asigurarea de servicii de tehnologia informaţiei şi de comunicaţii.
Prezintă: Gilia Valeriu – director
8.Proiect de hotărâre privind aprobarea predării rezultatelor proiectului “Evaluarea stării de conservare a speciilor şi habitatelor din Parcul Natural Bucegi, precum şi conştientizarea publicului şi a factorilor de interes pentru un management protectiv al acesteia”, cod SMIS 36301 către Administraţia Parcului Natural Bucegi.
Prezintă: Gilia Valeriu – director
9.Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de fundamentare a cheltuielilor de investiţii în anul 2015 pentru elaborarea studiilor/proiectelor/expertizelor, consultanţei, asistenţei tehnice şi altor cheltuieli asimilate investiţiilor, necesare implementării viitoarelor proiecte cu finanţare externă şi a investiţiilor proprii ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa.
Prezintă: Gilia Valeriu – director
10.Proiect de hotărâre privind emiterea acordului de principiu pentru asocierea judeţului Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa cu unităţile administrativ teritoriale Vulcana Pandele, Răscăeţi şi Măneşti prin consiliile locale ale acestora în vederea realizării unor lucrări de infrastructură rutieră.
Prezintă: Dinu Vasile – director
11.Proiect de hotărâre privind aprobarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru obiectivul de investiţii ,,Modernizare drumuri comunale în comuna Băleni, sat Băleni-Sârbi, judeţul Dâmboviţa”.
Prezintă: Dinu Vasile – director
12.Proiect de hotărâre privind actualizarea devizelor generale după recepţia la terminarea lucrărilor pentru obiectivele de infrastructură rutieră realizate în asociere de către judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi unităţile administrativ teritoriale prin consiliile locale ale acestora.
Prezintă: Dinu Vasile – director

13.Proiect de hotărâre privind actualizarea măsurilor şi activităţilor de semnalizare rutieră a podului peste Argeş pe DJ 702 A, km 31 + 800, la Pătroaia, închis circulaţiei publice.
Prezintă: Dinu Vasile – director
14.Proiect de hotărâre pentru privind împuternicirea persoanelor pentru constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute în cadrul normelor de exploatare şi menţinere în buna stare a drumurilor judeţene şi serviciilor de transport public judeţean de persoane.
Prezintă: Dinu Vasile – director
15.Hotărâre privind actualizarea modelului contractului cadru de asociere a judeţului Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa pentru obiectivele de infrastructură rutieră derulate în comun de către Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi unităţile administrativ teritoriale prin consiliile locale ale acestora.
Prezintă: Dinu Vasile – director
16.Hotărâre privind actualizarea ,,Protocolului de administrare în comun” a obiectivelor de infrastructură rutieră aprobate a se realiza în asociere de către judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi unităţile administrativ teritoriale prin consiliile locale ale acestora.
Prezintă: Dinu Vasile – director
17.Proiect de hotărâre privind eliberarea unor Licenţe de traseu pentru transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a judeţului Dâmboviţa.
Prezintă: Dinu Vasile – director
18.Proiect de hotărâre privind aprobarea Notei de Fundamentare pentru obiectivul de investiţii „Masterplan integrat pentru turism durabil comuna Moroeni”.
Prezintă: Herţia Cristina – arhitect şef
19.Proiect de hotărâre privind modificarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru proiectul „Restaurarea şi valorificarea durabilă a patrimoniului cultural, precum şi crearea/modernizarea infrastructurilor conexe, din zona Ansamblului Brâncovenesc Potlogi”.
Prezintă: Cîrstina Ovidiu – manager
20.Proiect de hotărâre privind acordul pentru transmiterea „Sistemului de alimentare cu apă a comunei Slobozia Moară, judeţul Dâmboviţa”- proprietate publică a Unităţii Administrativ Teritoriale Slobozia Moară, din administrarea Consiliului Local Slobozia Moară în administrarea Serviciului Public Judeţean de Alimentare cu Apă şi Canalizare Dâmboviţa.
Prezintă: Cristea Ioana – director
21.Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei şi statului de funcţii ale Serviciului Public Judeţean de Alimentare cu Apă şi Canalizare Dâmboviţa.
Prezintă: Cristea Ioana – director
22.Proiect de hotărâre privind modificarea Programului minimal de acţiuni culturale, al Centrului Judeţean de Cultură Dâmboviţa, ce urmează să fie realizate în anul 2015.
Prezintă: Lăscaie Ionuţ – manager
23.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi Municipiul Târgovişte prin Consiliul Local Municipal Târgovişte în vederea organizării Festivalului Medieval „Dracula”.
Prezintă:Lăscaie Ionuţ – director
24.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2015.
Prezintă: Igescu Carmen – director
25.Informare privind deplasarea delegaţiei Consiliului Judeţean Dâmboviţa în Belgia (Bruxelles), în vederea participării la evenimentul organizat de Comitetul Regiunilor Europei, – „Open Doors Day – Ziua Porţilor deschise la instituţiile europene din Bruxelles”, în perioada 7-10 mai 2015.
Prezintă: Neculaescu Sache – consilier judeţean
26.Informare privind deplasarea delegaţiei Consiliului Judeţean Dâmboviţa la Ialoveni (Republica Moldova) în vederea semnării „Înţelegerii de cooperare a judeţului Dâmboviţa din România cu Raionul Ialoveni din Republica Moldova” şi participării la festivitatea „Topul personalităţilor-2014”, în perioada 14-16 mai 2015.
Prezintă: Ţuţuianu Adrian – preşedinte CJD
27.Informare privind pregătirea proiectului din sectorul de apă/apă uzată pentru perioada 2014–2020.
Prezintă: Ţuţuianu Adrian – preşedinte CJD
28.Diverse.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.