Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Comuna Runcu împânzită  de camere de  supraveghere

Autor:

Data: 6 mai 2015, 15:39

  •  
  •  
  •  

Cea mai sigură  comună din Dâmboviţa este Runcu. 16 de camere de supraveghere monitorizează minut de minut tot ce se întâmplă pe străzile  principale din Runcu.Cu această investiţie  primăria Runcu s-a pus la adăpost de orice furtișag după ce a instalat pe toate drumurile principale camere de supraveghere. Astfel, spun șefii comunei, derbedeii care sparg case sau hoții de lemne vor fi mult mai ușor depistați și descurajați pe viitor.Investiția Primăriei Runcu, din Dâmbovița, a fost făcută anul trecut, din fonduri proprii, și a costat puțin peste 10.000 de lei. Oamenii se simt acum mai în siguranță știind că “îi veghează cineva” de acolo de sus: „Filmează zi şi noapte orice acţiune, orice trecător, tot ce mişcă. Noi nu am avut infracţiuni mari sau deosebite, dar şi cele pe care le-am avut au fost depistate. Au fost de un real folos şi pentru poliţie.
Cu ajutorul camerelor video monitorizăm şi toate autovehiculele care transportă material lemnos provenit din pădurile comunei, maşini pe care am căutat, printr-o hotărâre de consiliu local, să le taxăm cu 50 lei de cursă
”, a afirmat viceprimarul Petre Burlăcescu.  „Este un lucru foarte bun. Îmbunătăţeşte viaţa oamenilor. Acest lucru ar trebui să-l facă mulţi primari”, a declarat un localnic.Zona turistică Runcu se află la 40 de kilometri de Târgoviște și este recunoscută pentru frumusețile naturale și peisajul de poveste, iar principalul motiv al montării camerelor de supraveghere a fost repezentat de furturile de lemne de la baza Muntelui Leaota.Nu de puține ori s-a întâmplat ca Primăria Runcu să dea o mână de ajutor poliției în cazuri de spargeri de case de vacanță. Hoții au fost identificați după ce au fost filmați plimbându-se pe ulițele din sat.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.