Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ORDINE DE ZI. Se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa în şedinţă ordinară în data de 22 aprilie 2015, ora 1400, care se va desfăşura în sala de şedinţe a sediului administrativ

Autor:

Data: 21 aprilie 2015, 13:58

  •  
  •  
  •  
  •  

În conformitate cu art.94(1) din Legea administraţiei publice locale nr.215/2001, republicată, modificată şi completată, se convoacă Consiliul Judeţean Dâmboviţa în şedinţă ordinară în data de 22 aprilie 2015, ora 1400, care se va desfăşura în sala de şedinţe a sediului administrativ.
Şedinţa are următoarea ordine de zi :
1.Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuţie al bugetului propriu al judeţului, la 31.03.2015.
Prezintă: Igescu Carmen – director
2.Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului propriu al judeţului, pe anul 2015.
Prezintă:Igescu Carmen – director
3.Proiect de hotărâre privind aprobarea înfrăţirii Judeţului Dâmboviţa din România cu Raionul Ialoveni din Republica Moldova.
Prezintă: Ivanoff Ivan Vasile – secretarul judeţului
4.Proiect de hotărâre privind aprobarea delegaţiei care va participa la semnarea Înţelegerii de cooperare a Judeţului Dâmboviţa din România cu Raionul Ialoveni din Republica Moldova.
Prezintă: Ivanoff Ivan Vasile – secretarul judeţului
5.Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei Judeţene pentru Protecţia Copilului Dâmboviţa.
Prezintă: Ivanoff Ivan Vasile – secretarul judeţului
6.Proiect de hotărâre privind acordul pentru închirierea unui teren în suprafaţă de 25 mp, situat în incinta sediului central al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
7.Proiect de hotărâre privind utilizarea sumei de 20.000 lei alocată din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa pe anul 2015 Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa cu destinaţie Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război, Filiala Judeţului Dâmboviţa.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
8.Proiect de hotărâre privind utilizarea sumei de 9000 lei alocată din bugetul Consiliului Judeţean Dâmboviţa pe anul 2015 Societăţii Naţionale de Cruce Roşie – Filiala Dâmboviţa cu destinaţie Asociaţia pentru Sănătate, Educaţie şi Familie – Filiala Muntenia în vederea derulării acţiunii „Împreună pentru o sănătate mai bună”.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
9.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului circuitului juridic al bunurilor proprietate privată a judeţului Dâmboviţa.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
10.Proiect de hotărâre privind aprobarea redevenţei ce revine Consiliului Judeţean Dâmboviţa de la Registrul Auto Român – R.A. pentru al II-lea an de concesiune a terenului în suprafaţă de 10000 mp situat în municipiul Târgovişte, B-dul Regele Carol I nr.51 (fost 49).
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director

11.Proiect de hotărâre privind transmiterea unui imobil din comuna Gura Ocniţei – proprietate publică a judeţului Dâmboviţa, din administrarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte – Secţiile recuperare neuromotorie I – II Gura Ocniţei – în administrarea Consiliului local al comunei Gura Ocniţei.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
12.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.20/02.02.2010 privind atribuirea în folosinţă gratuită a clădirii P+1 din Târgovişte, Bulevardul Mircea cel Bătrân nr.12, către Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dâmboviţa, pentru funcţionarea „Centrului de Prevenire a Criminalităţii la nivelul judeţului Dâmboviţa”.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
13.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.110/19.11.2004 privind darea în folosinţă gratuită a unor bunuri imobile ce fac parte din proprietatea publică a judeţului Dâmboviţa.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
14.Proiect de hotărâre privind modificarea Inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al judeţului Dâmboviţa, prin actualizarea valorii de inventar a unor bunuri imobile.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
15.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa prin Şcoala Gimnazială „MATEI BASARAB” Târgovişte şi Asociaţia de Părinţi a Şcolii Gimnaziale „MATEI BASARAB”, în vederea derulării proiectului „Turist în judeţul meu”.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
16.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi Asociaţia Muzeul Aviatic Pucioasa „General Cosmonaut Dumitru Prunariu” în vederea organizării Concursului de Modelism Memorial „Henri Coandă” ediţia a XXXIX – a, 5 – 7 iunie 2015 Pucioasa.
Prezintă: Măţăoanu Nicolae – director
17.Proiect de hotărâre privind împuternicirea persoanelor pentru constatarea contravenţiilor şi aplicarea sancţiunilor prevăzute în cadrul normelor de exploatare şi menţinere în buna stare a drumurilor judeţene şi serviciilor de transport public judeţean de persoane.
Prezintă: Cârstoiu Jean – director adjunct
18.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.60/27.03.2014 privind actualizarea indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivele de infrastructură rutieră aprobate a se realiza în asociere de către judeţul Dâmboviţa prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa şi unităţile administrativ teritoriale Cândeşti şi Costeştii din Vale prin consiliile locale ale acestora.
Prezintă: Cârstoiu Jean – director adjunct
19.Proiect de hotărâre privind eliberarea unor Licenţe de traseu pentru transport persoane prin curse regulate speciale pe trasee de pe raza teritorială a judeţului Dâmboviţa.
Prezintă: Cârstoiu Jean – director adjunct
20.Proiect de hotărâre privind propunerea de retragere a Licenţei de traseu pentru transport persoane prin curse regulate pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare – Ludeşti ce face parte din Programul de transport judeţean 2014 – 2019.
Prezintă: Cârstoiu Jean – director adjunct

21.Proiect de hotărâre privind actualizarea Programului de transport public judeţean de persoane pentru perioada 2014 – 2019 în judeţul Dâmboviţa.
Prezintă: Cîrstoiu Jean – director adjunct
22.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.162/30.07.2014 privind implementarea şi finanţarea proiectului MODERNIZARE SPAŢII EXISTENTE ŞI EXTINDERE CONSTRUCŢIE PARTER „CENTRU SOCIAL GĂEŞTI”.
Prezintă: Gilia Valeriu – director
23.Proiect de hotărâre privind aprobarea implementării proiectului “Egalitate în diversitate!–iniţiativa pentru reducerea inegalităţilor şi promovarea incluziunii sociale în judeţul Dâmboviţa”.
Prezintă: Gilia Valeriu – director
24.Proiect de hotărâre privind modificarea componenţei Comisiei tehnice de amenajare a teritoriului şi urbanism, a Regulamentului de organizare şi funcţionare a acesteia şi a formularelor necesare în procesul avizării documentaţiilor de urbanism şi de amenajare a teritoriului.
Prezintă: Herţia Cristina – arhitect şef
25.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.267/28.11.2014 privind aprobarea Notei de fundamentare pentru achiziţionarea de dotări independente (alte cheltuieli de investiţii) în anul 2015, de către Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa.
Prezintă: Munteanu Cristina – director adjunct
26.Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii între judeţul Dâmboviţa, prin Consiliul Judeţean Dâmboviţa, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa şi municipiul Târgovişte, prin Consiliul Local Târgovişte, pentru organizarea manifestărilor dedicate zilei de 9 mai – Ziua Europei.
Prezintă: Munteanu Cristina – director adjunct
27.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.261/28.11.2014 privind aprobarea Notei de fundamentare pentru achiziţie SSV(SIDE BY SIDE VEHICLE) capacitate 1.000 cmc în anul 2015, de către Serviciul Public Judeţean Salvamont Dâmboviţa.
Prezintă: Deaconescu Gheorghe – şef serviciu
28.Proiect de hotărâre pentru modificarea Hotărârii Consiliului Judeţean Dâmboviţa nr.275/19.12.2014 privind aprobarea Notei de fundamentare pentru investiţii (dotări) la Serviciul Public Judeţean de Alimentare cu Apă şi de Canalizare Dâmboviţa, în anul 2015.
Prezintă: Cristea Ioana – director
29.Informare privind facilităţile de finanţare către unităţile administrativ teritoriale, aprobate prin Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr.2/2015 pentru modificarea şi completarea unor acte normative, precum şi alte măsuri.
Prezintă: Igescu Carmen – director
30.Diverse.
– Informare privind auditul efectuat la S.C. Parc Industrial Mija S.A. în vederea actualizării acordului de asociere.
Prezintă: Marin Antonescu – vicepreşedinte
PREŞEDINTE
conf. univ. dr. Adrian ŢUŢUIANU

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.