Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Atenționare hidrologică- Cod Galben

Autor:

Data: 29 martie 2015, 14:10

  •  
  •  
  •  

Având în vedere situaţia hidrometeorologică actuală şi prognoza meteorologică pentru următoarele 24 de ore, se actualizează Atenţionarea Hidrologică nr. 20 din 27.03.2015, după cum urmează:
COD GALBEN
– Pe râurile din bazinele hidrografice: Neajlov – bazin superior şi mijlociu (judeţele Argeş, Dâmboviţa şi Giurgiu).inundatii

Fenomenele vizate:
Scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE ATENŢIE
Momentul producerii fenomenelor vizate:
Data: 29.03.2015 ora 12:00 – 30.03.2015 ora 16:00

Se menţionează că fenomenele hidrologice periculoase se pot produce şi pe afluenţi de grad inferior ai râurilor marcate pe hartă.
Se ridică începând cu 29.03.2015 ora 12:00 Atenţionarea Hidrologică COD GALBEN din celelalte bazine hidrografice avertizate anterior.
În funcţie de evoluţia fenomenelor hidrometeorologice vom reveni cu actualizarea prognozei hidrologice.
Se impune urmărirea evoluţiei situaţiei hidrometeorologice, în conformitate cu „Regulamentul privind gestionarea situaţiilor de urgenţă generate de inundaţii, fenomene meteorologice periculoase, accidente la construcţii hidrotehnice, poluări accidentale pe cursurile de apă şi poluări marine în zona costieră”.
În urma acestei atenţionări au fost înștiințate Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din zona vizată, pentru a monitoriza cu atenție evoluția fenomenelor hidrometeorologice la nivelul localităţilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.