JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Adrian Ţuţuianu:”PSD Dâmboviţa este mare, va fi mare  cu sau fără Ţuţuianu, sigur nu imediat fără Ţuţuianu , cum ar dori unii”

Autor:

Data: 28 martie 2015, 20:36

De la 1 aprilie şi până la jumătatea lunii octombrie a acestui an calendarul de activităţi la PSD Dâmboviţa este unul foarte încărcat.Concret, încep alegerile interne în cadrul tuturor organizaţiilor săteşti,comunale,municipale, orăşeneşti şi în final Conferinţa Judeţeană .Adrian Ţuţuianu a ţinut să sublinieze faptul că odată cu aceste alegri se va face şi o primă selecţie a viitorilor candidaţi pentru alegerile locale din 2016. Mai mult, liderul PSD Dâmboviţa a mai afirmat faptul că săptămâna viitoare un număr foarte mare de tineri vor deveni membrii ai TSD Dâmboviţa. Adrian Ţuţuianu a lăsat să se înţeleagă din declaraţia pe care a făcut-o că  îşi doreşte ca PSD Dâmboviţa să rămână în continuare numărul 1 în judeţ, atâta timp cât va fi condus de domnia lui: “ Ieri, am început o serie  de discuţii în întreg judeţul cu conducerile  locale ale PSD.Am stabilit că trebuie să ne pregătim temeinc pentru alegerile interne  care vor începe de la 1 aprilie şi se vor termina undeva la 15 octombrie.Am făcut un program iar ultima acţiune va fi conferinţa judeţeană.Scopul este acela de a organiza  cât mai temeinic partidul  şi de a găsi cei mai buni oameni pentru alegerile locale din 2016… adrian tutuianuDe la 15 septembrie la 1 octombrie   o să avem alegerile la oranizaţiile de tineret şi pensionari iar în luna octombrie, la o dată pe care o vom stabili cu conducerea centrală  vom avea Conferinţa judeţeană…Joi, la ora  16:00 o să avem o activitate destul de importantă. Vom primi în PSD, un număr important de tineri.o să le înmânăm carnetele de partid  şi totodată o să vă prezentăm şi conducerile  judeţene de tineret,de studenţi şi  conducerea Ligii elevilor din PSD Dâmboviţa. Aşa cum am spus o să vedeţi că PSD Dâmboviţa este mare, va fi mare  cu sau fără Ţuţuianu, sigur nu imediat fără Ţuţuianu , cum ar dori unii.Întâi consolidăm partidul şi când voi crede  că m-am consumat politic, atunci o să am suficient bun simţ  să trec în spate”, a afirmat Adrian Ţuţuianu.Adrian Ţuţuianu   îşi doreşte  ca tinerii să reprezinte un pilon în structura PSD Dâmboviţa.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google