JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

DEZMĂŢUL DIN TRANSPORT TOLERAT PRIN AMÂNĂRI.Retragerea licenţei operatorului de transport persoane GRUP ATYC, pe ruta Găeşti – Valea Mare – Ludeşti a fost amânată cu 21 voturi, în şedinţa CJ

Autor:

Data: 26 martie 2015, 15:42

Consiliul Judeţean  Dâmboviţa a fost convocat în şedinţă  ordinară.Pe ordinea de zi au fost supuse dezbaterii  şi aprobării 29 de proiecte de hotărâre. La punctul  23 de pe ordinea de zi consilierii judeţeni au avut de votat  propunerea de retragere a Licenţei de traseu pentru transport persoane prin curse regulate pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare – Ludeşti, pe numele operatorului de transport SC Grup Atyc SRL.cj sedinta Însă cu 21 de voturi  proiectul a fost amânat pentru şedinţa următoare. Autoritatea de autorizare a Consiliului Judeţean Dâmboviţa a întreprins demersurile legale în vederea propunerii retragerii Licenţelor de traseu operatorului de transport persoane SC Grup Atyc SRL prin iniţierea unui Raport şi a unui Proiect de hotărâre ce au fost prezentate la şedinţa ordinară din data de 03.07.2014 a Consiliului Judeţean Dâmboviţa. În şedinţa de Consiliu, analizându-se Raportul privind propunerea de retragere a Licenţelor de Traseu eliberate pentru traseele cod 115 şi 116, s-a concluzionat că nu sunt constituite elemente relevante pentru a da curs acestei cereri, urmând ca în cazul în care apar noi date care să justifice retragerea acestor Licenţe de Traseu, aparatul de specialitate al Consiliului Judeţean Dâmboviţa să iniţieze un nou demers.În urma controalelor efectuate în luna ianuarie 2015 pe linia verificării legalităţii desfăşurării transportului rutier public de persoane de către Serviciul Rutier, CJ a fost înştiinţată de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa prin adresa nr. 304120/31.01.2015, înregistrată sub nr. 2076/06.02.2015, despre neregulile constatate. Din procesele verbale de contravenţie emise pe numele operatorul de transport SC Grup Atyc SRL se desprind următoarele:

–           Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în mod repetat pe traseul cod: 116 Găeşti – Valea Mare – Ludeşti o serie de autovehicule, altele decât cele titulare, încălcând astfel prevederile legale.

–           Operatorul de transport SC Grup Atyc SRL a utilizat în executarea serviciului de transport, autovehicule cu un punctaj mai mic decât cel cu care s-a licitat în vederea adjudecării traseului.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google