JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Prefectul Ioan Marinescu cere instituţiilor statului să pună capăt dezmăţului din transportul public de persoane de pe raza judeţului Dâmboviţa

Autor:

Data: 27 februarie 2015, 18:22

Ca în fiecare sfârşit de lună ,are loc Colegiul Prefectural. Prefectul Ioan Marinescu în cadrul Colegiului Prefectural din luna februarie a ţinut să dezbată un subiect destul de important şi anume cel legat de transportul public local şi cel interjudeţean. Din capul locului reprezentantul Guvernului în teritoriu a criticat în termeni duri activitatea operatorilor de transport din Dâmboviţa.Prefectul Ioan Marinescu a afirmat clar şi răspicat că la nivelul judeţului Dâmboviţa este un dezmăţ în rândul transportatorilor de persoane. S-a atras atenţia asupra nerespectării orarului , efectuarea curselor cu autovehicule foarte vechi decât cele din caietele de sarcini, nerespectarea orarului sau condiţiile improprii în care sunt transportaţi călătorii.Scurt şi la obiect prefectul Ioan Marinescu a spus că trebuie ca toate instituţiile abilitate în acest domeniu să intervină şi să pună lucrurile la punct, ba mai mult a spus că dacă este nevoie să se retragă şi licenţele .Ioan Marinescu nu a pierdut ocazia de a-şi arăta nemulţumirea faţă de unele aspecte negative prezente tot mai des în activitatea transportatorilor din Dâmboviţa, mai ales că multe dintre acestea aduc atingere interesului cetăţenilor şi nu numai. colegiul prefectural februarieDeşi invitat încă de la începutul săptămânii, inspector şef teritorial, Ionel Dănuţ Cristescu din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier a întârziat la şedinţă însă când a sosit a fost luat la întrebări atât de prefectul Ioan Marinescu dar şi de subprefectul Antonel Jîjîie.Subprefectul Antonel Jîjîie a ţinut să-i sublinieze inspectorului şef teritorial, Ionel Dănuţ Cristescu că Inspectoratul de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier are datoria de a se asigura că transportatorul exercită un transport de persoane în condiţii legale , ba mai mult subprefectul a spus că nu prea se vede că există inspectori din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul in Transportul Rutier.Şi inspectorul şef al IPJ Dâmboviţa, comisar şef Danil Zepişi a spus că transportatorii din Dâmboviţa lasă de dorit, ba mai mult şeful poliţiei a spus că cetăţeanul trebuie să fie cel care să contribuie la rezolvarea acestei probleme, refuzând să mai beneficieze de servicii proaste. Reprezentantul Guvernului în teritoriu este hotărât să facă ordine în rândul transportatorilor iar cetăţenii să beneficieze de servicii de calitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google