JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Cuvintele sunt prea reci pentru a acoperi pierderea celui care mi-a fost coleg extraordinar și un prieten cum rar îți oferă viața

Autor:

Data: 16 februarie 2015, 13:16

Cuvintele sunt prea reci pentru a acoperi pierderea celui care mi-a fost coleg extraordinar și un prieten cum rar îți oferă viața. Am colaborat eficient pe toate proiectele de dezvoltare a orașului Găești, găsind în el forță de muncă și devotament față de comunitate. dan iacobutaDeși afectat de boală, în ultimele 7 luni, Dan Iacobuță a făcut eforturi susținute pentru a gestiona problemele orașului, credincios proiectelor continuate sau aprobate la finanțare pentru anul 2015.
Cu sufletul și gândul la găeștenii săi, Dan Iacobuță a discutat cu mine până în ultimele șapte zile de viață, până atunci când starea de sănătate l-a obligat să se oprească.
Rămân cu această imagine a sa în inimă și cred că administrația publică pierde un profesionist și un manager adevărat. Iar eu pierd un mare prieten.
Dumnezeu să-i odihnească sufletul în veșnicie!

Adrian Țuțuianu,
Președintele Consiliului Județean Dâmbovița

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google