Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Florin Grad,Costea Fănuţ şi Aurelian Popa, votaţi în unanimitate de ADI Apă pentru a fi membrii în Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa

Autor:

Data: 15 ianuarie 2015, 20:06

  •  
  •  
  •  

La primele ore ale dimineţii, sala mare a Prefecturii Dâmboviţa a fost gazda şedinţei ADI Apă.A fost o ordine de zi destul de stufoasă dar care a fost parcursă cu rapiditate având în vedere că edilii au participat şi la o şedinţă a ADI Salubritate.Lucrările şedinţei ADI Apă au fost conduse de noul preşedinte al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară, în persoana vicepreşedintelui CJ, Dumitru Adrian care a şi fost validat cu unanimitate de membrii Asociaţiei.S-a votat modificarea Actului Constitutiv precum şi a Statutului Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Apă. Membrii ADI Apă la punctul patru de pe ordinea de zi au avut de aprobat completarea cu trei membrii a Consiliului de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte Dâmboviţa pentru a putea funcţiona. Propunerile au fost: Florin Grad,Costea Fănuţ şi Aurelian Popa şi au fost votaţi în unanimitate.

Din februarie apă mai scumpă în Dâmboviţa.

La punctul cinci de pe ordinea de zi a fost prezentată o informare de către directorul Mircea Constantin privind situaţia contractului de finanțare al proiectului pe fonduri europene implementat de Compania de Apă.Astfel conducerea Compania de Apă a informat ADI Apă că a făcutdemersurile necesare către Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice, pentru majorarea tarifului la apă și canal în 2015.Solicitarea primariaceasta s-a făcut în baza respectării obligaţiilor contractului de finanțare al proiectului pe fonduri europene implementat de Compania de Apă. Tarifele pentru anul 2015 sunt de 3,50 lei/mc apă și 3,60 lei/ mc canal fără TVA. Potrivit informaţiilor date de Compania de Apă, creșterea tariful se încadrează în limita legală care impune o rată de suportabilitate a populație la plata acestui serviciu. Rata de suportabilitate nu poate depăși 3,5 %. Prin majorarea propusă aceasta ajunge la nivelul urban din județul Dâmbovița la o medie de 2,63%, iar în rural la 2, 74%, de unde Compania de Apă trage concluzia ca dâmbovițenii pot suporta majorarea.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.