JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Două familii nevoiaşe din Vişina ajutate de Crucea Roşie Dâmboviţa

Autor:

Data: 9 ianuarie 2015, 18:32

Filiala de Cruce Roşie Dâmboviţa continuă acţiunile în judeţ pentru sprijinirea familiilor nevoiaşe. Astăzi, voluntarii Filialei de Cruce Roşie Dâmboviţa s-au deplasat în comuna Vişina, acolo unde au dus alimente şi jucării la două familii care trăiesc fără venituri sau cu venituri foarte mici. Prima oprire a fost la un bătrânel care trăieşte singur şi în condiţii de evul mediu. Pe chipul bătrânelului am citit bucurie când cei de la Crucea Roşie i-au trecut pragul căsuţei în care locuieşte. AJUTOARE CRUCEA ROSIE LA VISINA”
Un strop de bucurie am văzut şi în sânul unei familii care are şi patru copii. Cei mai bucuroşi au fost cei mici care nu mai pridideau să care chiar ei darurile de la Crucea Roşie.Conducerea filialei Dâmboviţa de Cruce Roşie se află în permanentă legătură cu asistenţii sociali din cadrul primăriilor, pentru a identifica familiile care au nevoie de sprijin.

crucea rosie dambovita

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google