JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Doi turiști aflați în dificultate în Masivul Montan Bucegi au fost sprijiniți de jandarmii montani

Autor:

Data: 27 decembrie 2014, 17:21

Astăzi, 27 decembrie a.c., un echipaj din cadrul Postului de Jandarmi Montan Ordine Publică Zănoaga aflat în patrulare pe traseele montane a intervenit în zona “Table” din Masivul Montan Bucegi în sprijinul unor persoane care se aflau în dificultate.
Turiștii au plecat cu autoturismul din zona Padina, pe DJ 714 Peştera-Moroeni și intenționau să ajungă la Târgovişte. La un moment dat, în zona “Table” nu au mai putut înainta cu autovehiculul din cauza stratului de gheaţă format pe drumul principal.
În urma acțiunii jandarmilor montani de la Postul Zănoaga, cei doi turiști, un bărbat şi o femeie din Municipiul Târgovişte, au fost sprijinți să deblocheze autovehiculul și au fost însoțiți în condiții de siguranță până la Sanatoriul Moroeni, în prezent fiind în afara oricărui pericol.
***
Turiştii aflaţi în dificultate în zona Masivului Montan Bucegi pot apela cu încredere numărul unic de urgenţă „112” sau numerele de telefon 0749.058037/ 0749.034639 pentru a solicita sprijinul imediat al jandarmilor montani.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google