Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

TABEL NOMINAL: Pagube de 4.340.500 la Răscăeţi, Vişina şi Costeştii din Vale, în urma inundaţiilor din 6-10 decembrie

Autor:

Data: 12 decembrie 2014, 17:15

  •  
  •  
  •  

Prin Ordinul Prefectului nr. 199 din 09.12.2014 o comisie formată din reprezentanți ai următoarelor instituții: Institutia Prefectului județul Dâmbovița , Direcţia Agricolă Dâmboviţa, S.H. I. Văcăreşti și Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Basarab I” al judeţului Dâmboviţa s-au deplasat în localitățile Răscăeți, Vișina și Costeștii din Vale, unde au constatat următoarele:
 În comuna Răscăeţi, judeţul Dâmboviţa, în prezenţa domnului primar Buibăr Iulian, s-a constatat că în perioada 06-10.12.2014 s-au inregistrat cantitati insemnate de precipitatii ce au afectat culturile agricole, anexe gospodărești, drumul comunal și județean.
Estimarea valorii pentru refacerea obiectivelor afectate este de 1.375.500 lei.
 În comuna Vișina, în prezenţa domnului viceprimar Papa Alexandru, s-a constatat că în perioada 06-10.12.2014 s-au inregistrat cantitati insemnate de precipitatii, ce au afectat culturi agricole, drumuri de exploatare și anexe gospodărești.
Estimarea valorii pentru refacerea obiectivelor afectate este de 2.346.000 lei.

 În comuna Costeștii din Vale, în prezenţa domnului primar ing.Toma Matei, s-a constatat că în perioada 06-10.12.2014 s-au inregistrat cantitati insemnate de precipitatii ce au afectat gospodării, culturi agricole, drumuri de exploatare și drumul județean.
Estimarea valorii pentru refacerea obiectivelor afectate este de 619.000 lei.
În perioada următoare comisiile se vor deplasa și în celelalte localități care au fost afectate de precipitații în vederea constatării și evaluării pagubelor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.