JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

O persoană care avea imobilul racordat ilegal la reţeaua de energie electrică a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni pe raza localităţii Merișu

Autor:

Data: 12 decembrie 2014, 14:21

O persoană care avea imobilul racordat ilegal la reţeaua de energie electrică a fost depistat de jandarmii dâmboviţeni pe raza localităţii Merișu.
Joi, 11 decembrie a.c., un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa împreună cu reprezentanţi ai companiei de furnizare a energiei electrice, au desfăşurat o acţiune specifică pe linia prevenirii şi combaterii furturilor de energie electrică pe raza comunei Costeștii din Vale, sat Merișu. În urma acţiunii a fost depistat un bărbat care sustrăgea energie electrică prin folosirea unei instalaţii artizanale racordată la reţeaua electrică stradală, fără a fi înregistrată şi achitată la societatea de distribuţie a energiei electrice.
Persoanei în cauză i s-au întocmit actele de constatare, aceasta fiind susceptibilă de comiterea infracţiunilor de furt şi folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea de energie electrică, actele fiind înaintate structurilor abilitate, pentru finalizarea cercetărilor.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google