Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Războiul declaraţiilor între deputatul Radu Popa şi ceilalţi membrii PSD Dâmboviţa

Autor:

Data: 5 decembrie 2014, 18:11

  •  
  •  
  •  

Războiul a pornit în PSD Dâmboviţa şi asta numai datorită unei declaraţii făcută de parlamentarul Radu Popa, pe pagina sa de socializare unde a lansat atacuri dure la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu. După ce a apărut aceste atacuri la adresa preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, nu au întârziat să apară şi drepurile la replică din partea altor social-democraţi dâmboviţeni faţă de afirmaţiile lui Radu Popa, considerate nedrepte.

Declaraţia de pe pagina de socializarea a deputatului Radu Popa

“Ieri după’amiază, la sediul psd db a fost prima ședință a bpj, după câștigarea alegerilor prezidențiale de către echipa condusă de Liviu Dragnea, a două oară consecutiv.
Preşedintele psd db, adrian țuțuianu s’a lansat în tradiționalele vocalize politice pe care le porecleste opinii. Așa cum ne’a obișnuit, toți suntem de vină cu ceva, iar el e singurul care muncește.
Personal, recunosc, sunt de vină că nu am susținut campania de promovare a candidatului Cristi Stan la primărie, mascată pe lângă pozele de campanie ale lui Victor Ponta,aflate, din întâmplare pe aceleași mașini. Sunt de vină pentru că nu am contribuit financiar la campanie, dar am fost mereu încrezător că patronii firmelor care lucrează pe banii CJ prin Moreni și prin vreo alte 15-20 de comune au fost niște donatori generoși, altfel, nu se poate explica presiunea pe care adrian țuțuianu și un alt angajat al CJ DB au făcut’o asupra unora dintre primari pentru ca aceștia să semneze și să achite lucrări fictive de apă și canalizare.
Mai recunosc faptul că m’am întâlnit, am zâmbit și mi’a făcut plăcere să discut cu dl.Victor Sanda, atât în perioada în care dl. Jean Marinescu își făcea loc în corpul funcționarilor publici pentru a ocupa funcția care nu era liberă, dar și după ce dl.Sanda a fost schimbat mârlăneşte din funcție, la presiunea lui țuțuianu . Astăzi, când fostul camarad de luptă al lui țuțuianu respiră cu ajutorul aparatelor medicale, mulțumirile pentru această dramă, vin tot de la președintele psd db.
În încheiere recunosc și că sunt de părere că senatorul Leonardo Badea ar fi o variantă mai bună pentru președinția organizației județene a psd db, opinie pe care o împărtășesc alături de mai mulți parlamentari și primari din județ”

REPLICI LA AFIRMAŢIILE LUI RADU POPA
Deputat Ionuţ Sǎvoiu,vicepreşedinte PSD Dâmboviţa:

“Sunt dezamăgit de astfel de opinii exprimate în spațiu public. Ele alimentează o stare conflictualǎ inutilǎ din punctul de vedere al angajamentului comun de a susţine continuarea şi soliditatea actului guvernamental.Cred pe agenda fiecărui parlamentar sau ales local trebuie sǎ existe alte prioritati ținând cont cǎ de săptămana viitoare se dezbate proiectul de lege al bugetului de stat pentru anul 2015, iar finanțarea unor obiective importante pentru judet este mai mult decât necesară pentru o evoluție economică care ar influența în bine viața dâmbovițenilor. Opiniile exprimate de Radu Popa nu reprezintă un punct de vedere reprezentativ al ședinței de ieri deoarece el nu a participat direct, deși are acest drept. Era firesc si statutar ca astfel de discuții sa aibă loc in cadrul Biroului Permanent Judeţean, şi nu în mass – media Naţionalǎ, mai ales cǎ domnia sa este foarte nou în Târgovişte. Cred cǎ un dialog deschis este mai mult decât util şi face mai mult bine organizației judeţene decât un nou scandal de presǎ.Am analizat cu primarii şi președinţii de organizaţii din Colegiu TITU, poziția colegului meu şi toți aceștia nu sbscriu acestui fel incorect de atitudine politicǎ”
Cristian Stan,preşedinte PSD Târgovişte:
“Am citit, deloc suprins, declarațiile deputatului Radu Popa. Nu pot să le numesc opinii politice, pentru că manifestările domniei-sale se încadrează în alt domeniu de specialitate. Câteva răspunsuri, însă, merită:
1. În calitate de vicepreședinte al PSD Dâmbovița, mă delimitez ferm de afirmațiile acestuia. Ele nu reprezintă un punct de vedere al Organizației Județene, ci doar închipuiri personale.
2. Radu Popa este un adaos forțat la PSD Dâmbovița. Nimeni nu știe exact de unde a aterizat, în numele căror principii vorbește și pe cine reprezintă. Toată lumea știe, însă, că urăște efortul. De asta ne-am convins în campanie.
3. Apropo de campanie și de rezultate. Eu pot să îmi asum deschis responsabilitatea acestei campanii. Îi rog, însă, pe membrii și activiștii PSD Târgoviște, pe cei alături de care am mers zeci de kilometri pe jos, am urcat și coborât sute de scări de bloc, am parcurs toate cartierele municipiului, să ne spună de câte ori s-au intersectat cu Radu Popa și ce ajutor ne-a oferit el în campanie. E lesne să critici și dificil să construiești.
4. Cred că personajul se va trezi într-o dureroasă inferioritate în acest demers pe care l-a inițiat. Știm că-i place „circul”, dar și „circul” îl place pe el. Cu animatori de ocazie nu poți pretinde că faci politică de calitate.
5. Alegerile prezidențiale au fost câștigate în județul Dâmbovița în mod categoric. Așa cum au fost câștigate și cele europarlamentare, și cele parlamentare, și referendumul de suspendare a președintelui, și alegerile locale. A fost un efort comun extraordinar al unei echipe conduse de Adrian Țuțuianu. Cine nu înțelege lucrurile astea, dorește, probabil, eșecul PSD Dâmbovița.”
Senatorul Leonardo Badea, preşedinte executiv PSD Dâmboviţa:
„În acest moment, consider că preocupările noastre politice trebuie să fie altele. Altfel, este necesar să
înţelegem mesajul electoratului şi să ne abţinem de la atacuri între colegi, în interiorul partidului”

Primarul comunei Sotânga, Constantin Stoe, vicepreşedinte PSD Dâmboviţa ŞI preşedintele Ligii aleşilor locali PSD Dâmboviţa:
„ Într-o democraţie sănătoasă funcţionează prezumţia de nevinovăţie. Deci, trebuie să dovedească
afirmaţiile pe care le face. Şi, dacă pe „căldura” asta, are chef să-şi facă imagine gratuită pe spinarea
altora, să fie sănătos. Din punctul meu de vedere, nici nouă nu ne face bine, nici lui nu-i face bine
poziţia asta pe care o are. N-am auzit niciodată la colegi de-ai mei, primari, de minuni de genul ăsta,
de care vorbeşte el.Partidul trebuie să ia o decizie în ceea ce-l priveşte pe Radu Popa. Hai sa ne întoarcem la modul cum a ajuns în organizaţie şi, pe aceeaşi cale de consecinţă, poziţia inversă: să fie pus la dispoziţia conducerii naţionale şi să hotărască la nivel central. Pe noi ar trebui să ne cam lase-n pace, că am muncit de ne-au sărit capacele”

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.