JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Prefectura Dâmboviţa îşi doreşte Sărbători de iarnă în siguranţă pentru dâmboviţeni. Poliţia,DSV şi Jandarmeria se pun pe controale

Autor:

Data: 5 decembrie 2014, 16:34

Astăzi, 5 decembrie,sala mare a prefecturii Dâmboviţa a găzduit Colegiul Prefectural condus de prefectul Ioan Marinescu .Primul pun de pe ordinea de zi a fost prezentat planul de măsuri preventive, menite a asigura tuturor cetățenilor județului Dâmboviţa sărbători de iarnă liniștite. Au luat cuvânt,comisarul şef Danil Zepişi şi dr.Sandu Tolea În contextul sărbătorilor de iarnă și a tradiției românești de pregătire și consum a unor sortimente diverse de alimente tradiționale, pentru prevenirea practicilor frauduloase de punere în vânzare a unor alimente potențial dăunătoare consumatorilor,Poliţia, Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Dâmboviţa ,Protecţia Consumatorilor şi Jandarmeria au elaborat un plan de măsuri preventive, menite a asigura tuturor cetățenilor județului Dâmboviţa sărbători de iarnă liniștite. Acest plan include ample acțiuni de verificare a operatorilor economici din sectorul alimentar al județuluiDâmboviţa , cu accent pe comercializarea produselor alimentare caracteristice acestei perioade. Se va pune accent pe operatorii alimentari ce desfășoară activități de comercialzare a cărnii (carmangerii și măcelării) dar şi pe oboare şi târguri săptămânale.
Veterinarii dâmboviţeni , instruiţi pentru prevenirea focarelor de trichineloză
Reprezentanţii Direcţiei Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Dâmboviţa încearcă să prevină apariţia cazurilor de trichineloză, specifice acestei perioade din an, când oamenii sacrifică un număr mare de porci din gospodării. Reprezentanţii DSVSA sunt vigilenţi în această perioadă şi încearcă să prevină apariţia cazurilor de infestare cu Trichinella spiralis ce este transmisă de la animal la om prin consumul de carne ce conţine acest parazit. Dr.Sandu Tolea a spus că în toate cabinetele se asigură deja permanenţa.DSVSA recomandă consumatorilor să nu cumpere carne de porc sau produse preparate de la persoane neautorizate.Prefectul Ioan Marinescu a ţinut să sublinieze faptul că există o diferenţă foarte mare între preţul examenului de trichină efectuat de DSV şi medicii veterinari particulari.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google