JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. ZIUA INTERNAȚIONALĂ DE LUPTĂ ÎMPOTRIVA VIOLENȚEI ASUPRA FEMEII sărbătorită la Târgovişte printr-un marş, vineri 28 noiembrie

Autor:

Data: 28 noiembrie 2014, 12:40

Ziua internaţională pentru eliminarea violenţei împotriva femeilor se sărbătorește în fiecare an în data de 25 noiembrie, la inițiativa Adunării Generale a Organizaţiei Naţiunilor Unite. În România, tematica combaterii violenţei împotriva femeilor este reglementată prin Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, modificată prin Legea nr. 25/2012. La inițiativa Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte, această zi este marcată la nivel județean printr-un “MARŞ DE PROTEST”, la care participă și Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC Dâmboviţa), alături de alte instituţii din judeţ.În acest an, această acţiune va fi organizată în data de 28 noiembrie 2014, începând cu ora 10.00 și reprezintă o modalitate prin care se dorește atragerea atenţiei asupra faptului că oricare dintre noi trebuie să ia atitudine, deoarece prin indiferenţă, încurajăm violenţa domestică.Folosim prilejul, pentru a reaminti că instituţia noastră oferă sprijin victimelor violenţei domestice în cadrul Centrului de recuperare pentru victimele violenţei în familie.

Acesta funcţionează în subordinea DGASPC Dâmboviţa şi asigură găzduirea, îngrijirea, precum şi reabilitarea şi reinserţia socială a victimelor violenţei în familie, cu următoarele obiective: servicii adecvate de învăţare a deprinderilor de bază, programe educative, consiliere juridică, consiliere psihologică, orientare şcolară şi profesională, dupa caz, protecţia persoanelor aflate în dificultate pe o perioadă determinată de timp, pe baza unei evaluări detaliate, până la reintegrarea în familie, în familia lărgită sau în comunitate. De la începutul anului 2014, de serviciile Centrului de recuperare pentru victimele violenţei în familie din cadrul instituției noastre au beneficiat 36 persoane, din care 14 femei şi 22 copii.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google