JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Tamponări în lanţ pe DN 72 Târgovişte- Găeşti din cauza poleiului! 14 autovehicole s-au ciocnit sau au ieşit în decor

Autor:

Data: 26 noiembrie 2014, 9:53

14 autovehicole s-au cicnit în decursul a câteva minute pentru că , spun şoferii, drumarii nu au intervenit deloc iar carosabilul era acoperit de polei. Trei dintre autovehicole s-au răstunat de pe pod în curtea unei societăţi comerciale , unul dintre şoferi fiind grav rânit.  Cei mai mulţi dintre şoferi sunt hotărâţi să dea în judecată Societatea de Drumuri Nationale pentru a recupera pagubele.Accidentele au avut loc la pe un pod de pe  DN 72 , la ieşirea din localitatea Viişoara.  In decursul a câteva minute spun martorii, au avut loc trei  tamponari în care au fost implicate 14 autovehicole. Un tir, o dubiţă şi o cisternă au derapat şi s-au răsturnat de pe  pod în curtea unei societăţi comerciale, unul dintre şoferi fiind grav rânit. Şoferii  îi acuză pe drumari că nu ai interventi decât după ce s-au cicnit, podul din zonă  fiind acoperit cu un strat gros de polei. La faţa locului au sosit trei echipaje de poliţie pentru a face faţă numărului mare de  autovehicole  avariate.Conducătorii auto spun că vor acţiona în judecată societatea de drumuri   naţionale pentru a recupera pagulbele, iar dacă oamenii legii vor constata că societatea nu a intervenit la timp aceasta riscă să fie sanctionată.

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google