JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

“ZIUA ȘTAFETEI” LA JANDARMERIA DÂMBOVIŢA

Autor:

Data: 21 noiembrie 2014, 13:17

Impresionaţi de activitatea jandarmilor dâmboviţeni, cinci elevi din cadrul Liceului Teoretic „Ion Ghica” Răcari au participat astăzi, 21 noiembrie a.c. la o acţiune de informare care se înscrie în programul dedicat tinerilor „Ziua ştafetei – Acum decid eu!”
Activitatea a debutat cu o vizită la sala de E-learning a inspectoratului unde tinerii au putut viziona filmul de prezentare a Jandarmeriei Dâmbovița, făcând astfel o scurtă incursiune prin filele de istorie până la cunoașterea principalelor misiuni ale jandarmeriei. Totodată, aceștia au ascultat cu mult interes aspectele legate de condiţiile de recrutare în instituţiile militare de învăţământ şi de posibilităţile care există la absolvirea acestor şcoli.
Vizita a continuat apoi cu o prezentare a tehnicii aflate în dotarea jandarmilor şi modul de folosire a acesteia, respectiv materiale de intervenţie şi de protecţie, autospecialele, precum și câteva exerciții demonstrative cu câinii de serviciu specializați în misiuni de asigurare a ordinii publice.
Astfel, cei 5 elevi de clasele a IX-a, a X-a şi a XII-a au avut ocazia să cunoască o parte din misiunile pe care le desfăşoară jandarmii şi, în acelaşi timp, să se informeze asupra condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea participa la examenul de admitere în instituţiile de

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google