Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Prefectura Dâmboviţa dezminte acuzaţiile aduse de ACL

Autor:

Data: 16 noiembrie 2014, 14:59

  •  
  •  
  •  

Prefectura Dâmboviţa nu a întârziat să dea un drept la replică  privind dezinformarea făcută de ACL Dâmboviţa  că prefectul judeţului se implică în desfăşurarea alegerilor .

COMUNICAT DE PRESĂ

Având în vedere articolele apărute in presă în data de 16.11.2014, referitoare la aşa zisa circulară pe care Instituţia Prefectului – Judeţul Dâmboviţa ar fi transmis-o , facem următoarele precizări:

  1. Conform prevederilor Legii 370/2004 pentru Alegerea Preşedintelui României – Primarii au NUMAI obligaţia de a pune la dispoziţie preşedintilor secţiilor de votare copii dupa listele electorale permanente in 2 exemplare.
  2. Tabelele la care se refera art.9 alin. 1 si 2 din Legea 370/2004 au fost tiparite in regim centralizat la nivel national si puse la dispozitie presedintilor sectiilor de voatre odata cu buletinele de vot si celelalte materiale necesare desfasurarii in conditii legale a procesului electoral.
  3. Copiile dupa aceste tabele vor fi eliberate reprezentantilor formatiunilor politice la incheierea procesului electoral, conform prevederilor Deciziei nr. 100 D/ 29.10.2014 a Biroului Electoral Central.
  4. Circulara nr. 9677/14.11.2014, invocată in articolele de presă nu apartine  Institutiei Prefectului – Judetul Dambovita şi nici Biroului Electoral Judeţean.

 

Biroul de presă al Prefecturii Dâmboviţa

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.