JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Femeie de 38 de ani snopită în bătaie de concubine

Autor:

Data: 14 noiembrie 2014, 9:27

O femeie de 38 de ani, din oraşul dâmboviţean Găeşti, a cunsocut aseară ce inseamnă gelozia concubinului! Bărbatul a bătut-o atăt de rău, incât medicii care au primit-o la camera de gardă s-au ingrozit , trimiţând-o direct în sala de operaţie. Victima prezenta multiple leziuni la cap şi la corp însă cel mai grav este că avea cateva coaste rupte care cel mai probabil I-au perforat unul dintre plămâni.Bărbatul a fost ridicat de poliţişti şi este acum cercetat penal.
Initial ambulanţa a dus-o pe femie la Spitalul Orăşensc din Găeşti, însă din cauza stării foarte grave, medicii au decis să o trimită la Spitalul judeţean de Urgenţp din Târgovişte. Aceasta fusese snopită în bătaie de concubin. Femeia spune că a fost lovita cu pumnii şi picioarele până când şi-a pierdut cunoştinţa.
Agresorul a fost ridicat de la domiciliu şi condus la poliţia din Găeşti,el fiind cercetat penal pentru loviri si alte violenţe însă, dacă medicii vor constata că victimei I-a fost pusă în pericol viaţa , incadrarea juridică a faptei s-ar putea schimba. Vecinii femeii spun ca nu era prima dată când aceasta era bătută de concubine.
Femia a arămas internată la spitalul din Târgoviăte, urmând ca medicii să continue investigaţiile . Aceasta lucre ca lifitera la spitalul din Găeşti.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google