Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Ioan Marinescu a fost învestit prefect de Dâmboviţa. Festivitatea de învestire a noului prefect a avut loc la Muzeul de Artă

Autor:

Data: 13 noiembrie 2014, 8:33

  •  
  •  
  •  

Astăzi, 13 noiembrie, Muzeul de Artă din municipiul Târgovişte a fost gazda festivităţii de învestire a noului prefect de Dâmboviţa, în persoana lui Ioan Marinescu , fost vicepreşedinte în echipa președintelui Consiliului Județean, Adrian Ţuţuianu.După intonarea imnului național, cuvântul de deschidere l-a avut secretarul de stat M.A.I., Chestor principal de poliţie Florea Oprea, delegat al vice-premierului pentru securitate națională și ministrului Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, care a prezentat actul de numire a noului prefect.

Ioan Marinescu a depus jurământul și a mulțumit pentru încrederea acordată de Guvernul României și a declarat că își începe mandatul încrezător în experiența acumulată cât a activat în Consiliul Județean. Secretarul de stat M.A.I.  Chestor principal de poliţie Florea Oprea i-a urat succes noului prefect, în contextul transformărilor care au loc în administrația publică din România și are convingerea că prin persoana lui Ioan Marinescu , instituția prefectului va fi un partener de încredere al administrației publice locale și cetățenilor Dâmboviţei.

Evenimentul s-a bucurat de o prezență considerabilă din rândul parlamentarilor dâmboviţeni , șefilor de instituții deconcentrate și administrațiilor publice locale, toţi primarii de oraşe şi municipii precum şi edilul comunei Voineşti, Gabriel Sandu şi alți invitați. Ioan Marinescu l-a înlocuit pe victor Sanda , numit în noiembrie 2012, imediat după instalarea Guvernului Uniunii Social Liberale. Încă de joi seară, în Monitorul Oficial au apărut cele două ordine : M. Of. nr. 0825 din 12 Noiembrie 2014.Act nr. 1004/11 Noiembrie 2014.Hotărâre privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Dâmboviţa de către domnul Sanda Victor (201400825) şi M. Of. nr. 0825 din 12 Noiembrie 2014.Act nr. 1005/11 Noiembrie 2014.Hotărâre privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detaşare în condiţiile legii, a funcţiei publice de prefect al judeţului Dâmboviţa de către domnul Marinescu Ioan (201400825).

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.