JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Călin Popescu Tăriceanu a avut întâlniri cu dâmboviţenii, pentru susţinerea lui Victor Ponta în turul doi al alegerilor la preşedinţia României

Autor:

Data: 12 noiembrie 2014, 11:06

Președintele Senatului, senatorul Călin Popescu Tăriceanu,  pentru câteva ore a fost  marţi, în județul Dâmbovița şi a vizitat două societăţi  comerciale destul de importante.Este vorba despre Nimet,  societate cu capital româno-austriac, 400 de salariați, obiect de activitate – producția de bare cromate Cromsteel Industries capital italian, 500 de angajați, obiect de activitate – prelucrarea barelor și țevilor din oțel. Au avut loc discuții aplicate, consistente despre mediul de afaceri local, despre oportunitățile și posibilitățile de încurajare a acestui nucleu. Vizita în Dâmboviţa face parte dintr-un turneu electoral prin ţară care a început după ce social-democratul Victor Ponta a anunţat că liberal-reformatorul Călin Popescu Tăriceanu este prima opţiune luată în calcul pentru postul de prim-ministru al României. Preşedintele Senatului a fost însoţit pe tot parcursul vizitei  de ministrul Muncii – Rovana Plumb, de deputatul Radu Stroe, de preşedintele CJ, Adrian Ţuţuianu şi de parlamentari de Dâmboviţa.

Vizita în Dâmboviţa s-a încheiat cu o conferinţă de presă în cadrul căreia preşedintele Senatului a prezentat argumentele pentru care îl susţine la preşedinţia României pe Victor Ponta: „Mi-am declarat susţinerea pentru dl Ponta necondiţionat, pentru că împreună împărtăşim câteva idei şi o viziune comună. Ideea care a stat la baza acestei susţineri este dorinţa noastră de a reface USL, un proiect care a întrunit o majoritate covârşitoare a voturilor în 2012, la alegerile parlamentare şi locale şi, de asemenea, a reuşit să mobilizeze electoratul la referendumul de demitere a preşedintelui Băsescu. Avem nu numai un proiect comun de promovat, dar în acelaşi timp vrem să încheiem o pagină nefastă a istoriei României, denumită generic regimul Băsescu. Cetăţenii ne-au acordat votul de încredere, iar noi avem o obligaţie faţă de aceşti cetăţeni care ne-au votat, să ducem la îndeplinire acest proiect. Am hotărât să refacem USL. Cred că trebuie îndepărtat orice risc de a vedea regimul Băsescu perpetuându-se sub o formă sau alta. Dl Iohannis este candidatul aşa-zisei drepte, cu susţinerea făţişă a întregului Partid Democrat şi Liberal. Ar fi bine ca cetăţenii să-şi aducă aminte de catastrofa de guvernare pe care a avut-o PDL-ul în perioada 2010-2011 până în 2012, când au luat măsuri care au dovedit nu numai incompetenţă, dar şi un cinism fără limite. Astăzi au prins din nou aripi pentru că şi-au schimbat denumirea. Vreau ca acest capitol să se încheie şi cred că singura soluţie sigură este aceea de a-l vota pe Victor Ponta. Acestea sunt motivele pentru care am plecat, am luat-o la sănătoasa în campanie electorală. Merg în judeţele în care am obţinut scorurile mai mari. Este o miză importantă la care înţeleg să-mi aduc contribuţia şi eu, şi colegii mei. Merg înainte cu încredere, cu convingere”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.Totodată Călin Popescu Tăriceanu a spus că aşteaptă cu mare nerăbdare rezultatul votului de duminică, 16 noiembrie.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google