JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Adrian Ţuţuianu: Am semnat astăzi un acord de colaborare cu Partida Romilor „Pro Europa”, care unește eforturile noastre pentru susținerea lui Victor Ponta

Autor:

Data: 12 noiembrie 2014, 23:21

Adrian Ţuţuianu: Am semnat astăzi un acord de colaborare cu Partida Romilor „Pro Europa”, care unește eforturile noastre pentru susținerea lui Victor Ponta în turul II al alegerilor prezidențiale din 16 noiembrie.
Parteneriatul pe care l-am avut la nivelul județului cu reprezentanții Partidei Romilor este unul care s-a concretizat în numeroase proiecte pentru comunitățile rome din județ, fie că vorbim de grădinița și școala de la Fântânele (Cojasca), drumurile asfaltate de la Românești (Potlogi), grădinița de la Mătăsaru sau școala de la Gura Șuții (pe care o vom inaugura vineri), de lucrările la canalizare și asfaltare din I.L Caragiale, de grădinița de la Merișu (Costeștii din Vale), școala de la Ciocănari (Niculești) sau lucrările la rețeaua de apă din Perșinari, de lucrările de asfaltare de la Iedera sau școala de la Goleasca (Șotânga). Sunt și alte proiecte pe care le-am dezvoltat și le vom implementa împreună, făcând eficient acest parteneriat și transformându-l în lucruri bune pentru comunitate.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google