JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. 55,89% dintre dâmboviţeni au votat. Victor Ponta a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale în județul Dâmbovița, cu un scor de 51.98%

Autor:

Data: 3 noiembrie 2014, 10:57

Prezenţa la vot pentru ora 21:00 este de 55,89 % în Dâmboviţa. Numărul total al alegătorilor care s-au prezentat la urne a fost de 242.206 , din care 4000 de voturi au fost nule.Potrivit preşedintelui PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, Victor Ponta a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale în județul Dâmbovița, cu un scor de 51.98%. Președintele PSD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu a mai spus că partidul său și-a atins obiectivul de etapă, în județ. Candidatul ACL a obținut 23,47% în Dâmboviţa iar ceilalți candidați la un loc au obţinut 24,55%.Victor Ponta, a obținut cel mai mare scor în toate localitățile din județ, cel mai bun procent fiind obținut de comuna Răscăeți 71,92%, iar în mediul urban, oraşul Titu a reușit să obțină cele mai multe voturi pentru Ponta -57,53%.Judeţul Dâmboviţa, se clasează pe locul şapte la nivel de ţară privind prezenţa la vot.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google