JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

FOTO. MAŞINA DE CAMPANIE A PSD DÂMBOVIŢA, VANDALIZATĂ

Autor:

Data: 24 octombrie 2014, 16:05

 

Au mai răms doar 10 zile până la marea bătălie , alegerile prezidenţiale, însă se pare că în judeţul Dâmboviţa,mai precis, în municipiul Târgovişte  unii indivizi au înţeles să facă campanie electorală vandalizând maşini.Mai clar, în seara zilei de joi, 23 octombrie,maşina de campanile a PSD Dâmboviţa care este brenduită cu bannere şi afişe cu Victor Ponta a fost vandalizată în timp ce staţiona în centrul oraşului Târgovişte, în faţa sediul PSD Dâmboviţa.Social- democraţii  dâmboviţeni  sunt  mai mult ca siguri că la acest act de vandalism au recurs adversarii politici ai PSD Dâmboviţa .Cu siguranţă PSD Dâmboviţa a sesizat instituţiile abilitate să facă cercetări în acest caz :Constat cu anumită îngrijorare că apelurile repetate la civilizație și legalitate pe parcursul campaniei electorale sunt ignorate de competitorii politici, prea obosiți să se concentreze pe propria activitate și prea obraznici încât să o respecte pe a altora.În mod concret, în data de 23.10.2014, în jurul orelor 22.00, autovehiculul de campanie aparținând Alianței PSD – UNPR – PC, parcat în fața sediului PSD Dâmbovița din municipiul Târgoviște, a fost vandalizat, fiind smulse și rupte mesh-urile electorale atașate. Imaginile foto anexate sunt grăitoare.Nu înțelegem aceste gesturi decât ca o traducere a disperării care stapaneste anumite partide, anumiți candidați. E dificil să te prezinți înaintea oamenilor în calitate de prelungiri ale regimului Băsescu și să mai ai speranța de a învinge. Dar nu violența, nu calomnia, nu comportamentul sălbatic te vor face mai credibil. Cine are impresia asta, înseamnă că n-a înțeles nimic din ultimele scrutine.PSD Dâmbovița condamnă practicile josnice la care apelează adversarii politici și consideră că polița le va fi plătită de târgovișteni, de dâmbovițeni, de români pe 2 și 16 noiembrie. În același timp, Organizația Județeană a PSD Dâmbovița a formulat plângere penală  pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, solicitând identificarea făptuitorilor și tragerea la răspundere a acestora”,a declarat  Cristian Daniel Stan,purtător de cuvânt al PSD Dâmbovița

Din câte ştim în zona sediului PSD Dâmboviţa cândva existau şi nişte camera de supraveghere, sperăm ca acestea să fi funcţionat în momentul în care a avut loc actul de vandalism .

 

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google