Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Lucrările pe Bulevardul I.C.Brătianu verificate de conducerea Primăriei municipiului Târgovişte

Autor:

Data: 1 octombrie 2014, 16:19

Primarul municipiului Târgovişte, ciprian Prisăcaru şi viceprimarul  Cristian Stan au mers pe teren, pentru a verifica  lucrările pe Bulevardul I.C.Brătianu, în zona RAGC, rută parțial închisă circulației rutiere, pe tronsonul de la intersecţia cu str. Lt.Stancu Ion şi sensul giratoriu de la intersecţia cu str. Radu de la Afumaţi (Catedrala Eroilor).
La momentul vizitei se lucra la stratul de uzură, iar primarul municipiului, Ciprian Prisăcaru, a afirmat cu tărie că până la sfârșitul zilei, lucrările se vor încheia, astfel încât,
de joi, 2 octombrie , Bulevardul I.C.Brătianu  să fie redat circulației.V iceprimarul Cristian Stan,  a ţinut să sublinieze faptul că executivul are promisiuni din partea contructorului că lucrările din microraioanele XI și XII vor fi finalizate până la sfârșitul acestui an.
Şi pe strada Vlad Țepeș, în zona Petru Cercel, se va sparge și va fi realizată lucrarea până la 15 noiembrie:“Eu, în final, aș vrea să-mi exprim, totuși, speranța că ce se va turna acum va fi, totuși, de o calitate mai bună decât ce se întâmplă de la sensul giratoriu cu Radu de la Afumați”, a declarat Cristian Stan.Toate aceste lucrări fac parte din cadrul PIDU-lui B.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google