Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

VIDEO. Adrian Ţuţuianu: ” Municipiul Târgovişte a intrat pe mâna unor copii care nu au habar de administraţia publică şi de interesele majore ale acestei comunităţi”

Autor:

Data: 24 septembrie 2014, 17:01

  •  
  •  
  •  

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu  a susţinut o conferinţă de presă în cadrul căreia nu a ezitat să abordeze un subiect destul de  sensibil şi anume modul în care este implementat PIDU-ul  în municipiul Târgovişte. Adrian Ţuţuianu a spus că situaţia în municipiul Târgovişte este de-a dreptul alarmantă.Mai mult, şeful judeţului a spus că a ajuns la concluzia consilierului Tudorică Răducanu şi  anume că municipiul Târgovişte a ajuns pe mâna unor copii  care nu se pricep la administraţie.Mai mult preşedintele CJ Dâmboviţa a ţinut să sublinieze faptul că administratorul municipiului în loc să facă discuţii fără să  cunoască realitatea mai bin ear ieşi în teren :”Am avut întâlniri zilnic cu cetăţenii în toate cartierele …Situaţia este una alarmantă…Sunt de părerea pe care a exprimat-o consilierul Răducanu şi anume că municipiul a intrat  pe mâna unor copii care nu au habar de administraţia publică şi de interesele majore ale acestei comunităţi. Răducanu are dreptate este mult mai inteligent decât mulţi din aceştia care fac  discuţii fără să ştie despre ceea ce vorbim…”, a afirmat Adrian Ţuţuianu.Preşedintele CJ Dâmboviţa a ţinut să-i trasmită administratorului municipiului Târgovişte faptul că la întâlnirile cu cetăţenii nu a făcut niciun minut de politică, ba mai mult Adrian Ţuţuianu l-a invitat pe Gabriel Cioacă să iasă în teren sis ă vadă realitatea:

Nu pot să fac abstracţie de la ceea ce se întâmplă în municipiul Târgovişte…Acest subiect nu îl rezolvăm prin declaraţii ci prin prezenţa în terenUltimul lucru pe care-l spun domnului Cioacă e că-l invit cu mine, la întâlnirile din cartiere. N-am făcut niciun minut politică la nicio întâlnire de tipul ăsta. Am discutat despre ce probleme au oamenii în cartiere, ca să pun grupul de consilieri municipali ai PSD în situapa de a face nişte propuneri foarte exacte pentru bugetul anului viitor. Şi-I invit şi pe domnul Cioacă. Doar dacă spun „el e Cioacă şi răspunde de proiectul ăsta”, iese bătut. Oamenii sunt extrem, extrem de nemulţumiţi, mai ales în micro 11, micro 12, unde s-au început lucrări, niciuna nu e finalizată, intră oamenii cu noroi în casă, sunt câini, turme de câini prin tot oraşul, care plimbă gunoaiele de colo până colo, sunt parcări unde s-a făcut balastarea dar nu s-a turnat  nimic de două luni de zile.I.C.Brătianu  este blocat de mai multă vreme şi vă spun eu cine este în spatele acestui subiect. O spun public şi să ştie domnul Cioacă că eu ştiu. Este vorba despre  bitum prin intermediul unor firme agreate  şi de dumnealor. Sunt neînţelegeri financiare… şi dumnealor sunt vinovaţi…” a declarat Adrian Ţuţuianu

Tot preşedintele Adrian Ţuţuianu a spus  că toate aceste lucrări sunt blocate din cauza unor firme care au interese.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.