JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Tribunalul Dâmboviţa a dat verdictul: Ordinul Prefectului privind constatarea încetării mandatului Primarului Municipiului Târgoviște, Gabriel Boriga este legal. La propunerea Prefectului, guvernul va stabili data alegerilor pentru funcția de primar la Târgovişte

Autor:

Data: 19 august 2014, 17:07

După cum ştim în luna iunie, Prefectura Dâmboviţa a emis ordinul de constatare a încetării mandatului Primarului Municipiului Târgovişte, Boriga Gabriel, în urma sentinţei pronunţată de Judecătoria Târgovişte rămasă definitivă, în care edilul a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani de închisoare cu suspendare. La acel moment Gabriel Boriga a organizat o conferinţă de presă şi a anunţat că a atacat în instanţă ordinul prefectului privind constatarea încetării mandatului său de primar al municipiului Târgoviște. Luni, 18.08.2014, Tribunalul Dâmbovița s-a pronunțat în dosarul nr. 3036/120/2014, având ca obiect anularea Ordinului Prefectului nr. 89/19.06.2014 privind constatarea încetării mandatului Primarului Municipiului Târgoviște, domnul Gabriel Boriga.Instanța de judecată a respins acțiunea promovată de reclamantul Boriga Gabriel Florin, situație în care, Prefectul Județului Dâmbovița în conformitate cu prevederile art. 69, alin 6 din Legea nr. 215/2001, modificată, va solicita Guvernului stabilirea datei organizării alegerilor pentru funcția de primar.Prin sentința penală din 29 aprilie 2013, pronunțată de Judecătoria Târgoviște, rămasă definitivă, primarul municipiului Târgoviște a fost condamnat la pedeapsa de 3 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor publice în formă calificată. În baza prevederilor din Codul Penal, instanța a dispus suspendarea condiționată a executării pedepsei aplicate lui Boriga pe durata unui termen de încercare de 5 ani. În data de 22 mai anul acesta, Curtea de Apel Ploiești a respins apelurile declarate impotriva sentintei penale pronunțațe in 2013 ca nefondate si a hotarat condamnarea definitivă cu suspendare a lui Gabriel Boriga.Conform legii, data organizării alegerilor pentru funcția de primar se stabilește de Guvern, la propunerea Prefectului.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google