JavaScript must be enabled in order for you to see "WP Copy Data Protect" effect. However, it seems JavaScript is either disabled or not supported by your browser. To see full result of "WP Copy Data Protector", enable JavaScript by changing your browser options, then try again.
ppt.ro

Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Președintele Tineretului Democrat Liberal Dâmbovița, Vlad Drugă, a fost ales de către Colegiul Director Național în funcția de secretar general adjunct în Biroul Permanent Național al Tineretului Democrat Liberal

Autor:

Data: 19 august 2014, 13:54

Președintele Tineretului Democrat Liberal Dâmbovița, Vlad Drugă, a fost ales de către Colegiul Director Național în funcția de secretar general adjunct în Biroul Permanent Național al Tineretului Democrat Liberal. Promovarea vine ca urmare a rezultatelor politice obținute, dar și a implicării în acțiunile TDL la nivel național. Vlad Drugă va coordona, alături de secretarul general și secretarul general adjunct, acțiuni și activități ale tinerilor din organizațiile județene.

”Cred că este foarte important ca oamenii tineri să aleagă să intre în politică și să lupte pentru principii. Societatea are nevoie de politicieni bine pregătiți profesional, cu personalitate, care să nu mai accepte compromisuri. Echipa Tineretului Democrat Liberal luptă pentru o viață normală în România, și nu în afara granițelor, pentru accesul egal și nediscriminatoriu atât la educație, cât și la piața forței de muncă. Suntem convinși că numai implicându-ne putem face cu adevărat diferența”, a precizat Vlad Drugă.

Caută în Arhivă

Selectați o dată
Selectați o categorie
Căutare cu Google